Fethiye İkinci El Pazarı İngilizler İçin Yeni Bir Cazibe Merkezi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde her ayın ilk Perşembe günü kurulan ikinci el pazarına turistler ilgi gösteriyor. FRT TV mikrofonlarına konuşan İngiliz Sonay Davies, bu kurulan ikinci el pazarını çok sevdiğini söyledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de bulunan Pazar alanına her ayın ilk Perşembe günü kurulan Fethiye İkinci El Pazarı’na yerli ve yabancı vatandaşlar çok yoğun ilgi gösterdi. FRT TV mikrofonlarına konuşan İngiliz Sonay Davies, bu kurulan ikinci el pazarını çok sevdiğini söyledi. Yaptığı açıklamada: “Merhaba, ben İngiltere’ de yaşıyorum. Ablamlar Fethiye’ de yaşıyor. Onların yanına geldim. Hem ziyaret hem de tatil yapıyorum. 

Şuan 2. El pazarını geziyoruz. Çok güzel. İngiltere ‘de de çok yaygın. Her Pazar günü evinde ki fazla eşyayı temizlik ve çocuklara destek amaçlı satıyorlar. Aynı düzeni Fethiye’ ye de getirmişler. Harika bir şey bu yapılanlar. Gerçekten Belediye başkanına teşekkür ederiz. Fiyatlar her bütçeye göre değişiyor. Normal fiyatta olanlar ya da ev temizliği için uygun fiyatlı olanlar da var. Mağazalarda uçuk fiyatlar, burası çok çok daha iyi” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN