Fethiye Kaymakamlığı duyurdu: 'Sosyal medyada yer alan paylaşım gerçeği yansıtmıyor'

Fethiye Kaymakamlığı tarafından son günlerde sosyal medyada, 'Fethiye'de bir mekânda milli maç sırasında Türk bayrağının asılmaması nedeniyle kavga çıktı ve bir vatandaş darbedildi' şeklindeki iddialarına yanıt geldi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Son günlerde sosyal medya üzerinden yayılan iddialara Fethiye Kaymakamlığı tarafından yanıt geldi. Yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:
“Son günlerde sosyal medyada yer alan paylaşımlarda, Fethiye’de bir mekân milli maç sonrasında Türk bayrağının asılıp asılmaması nedeniyle bir vatandaşımızın darp edildiği iddia edilmiştir.
Yapılan araştırmalar sonucunda olayın 01 Temmuz 2024 günü saat 02:42 sularında İlçemizde bir mekânda gerçekleştiği tespit edilmiştir. Yani olayın milli maçtan bir gün önce meydana geldiği tespit edilmiştir.
Olayda darp edilen şahsın A.K. olduğu kendisinin jandarmaya herhangi bir şikâyette bulunmadığı ve ifadesinde kavganın Türk bayrağı nedeniyle çıktığına dair bir beyanın olmadığı tespit edilmiştir. Ayrıca, olayın ardından şahsın Antalya’da polise verdiği ifadede de bu yönde bir bilgi yer almaktadır.
Olayla ilgili adli ve idari işlem başlatılmış olup, sosyal medyada yer alan paylaşımda iddia edilen hususların gerçeği yansıtmadığı kamuoyunun bilgisine sunulur.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN