Fethiyespor bu sezonu nasıl geçirdi? Fethiyespor'u önümüzdeki sezon ne bekliyor? Yorumcu Çeliktaş konuştu..

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta bu sezon 36 maçta 10 galibiyet, 14 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan Fethiyespor ligi 44 puanla 10.sırada tamamladı ve önümüzdeki sezon yine TFF 2.Lig'de mücadele edecek. FRT TV ekranlarında yayınlanan Spor Ekstra programının yorumcusu Kemal Çeliktaş, Fethiyespor hakkında konuştu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiyespor’un mücadele ettiği TFF 2.Lig Kırmızı Grup, 4 Mayıs’ta sona erdi. 36 maçta 10 galibiyet, 14 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan Fethiyespor ligi 44 puanla 10.sırada tamamladı FRT TV ekranlarında sezon boyunca her Salı akşamı yayınlanan ve sezonun bitimiyle sezon finali yapan Spor Ekstra programının yorumcusu Kemal Çeliktaş, hem geçtiğimiz bu sezonu hem de önümüzdeki sezonu Fethiyespor adına değerlendirdi.

“ŞUAN FETHİYESPOR’DA NE OLACAĞI HİÇ BELLİ DEĞİL”
Spor Ekstra programının yorumcusu Kemal Çeliktaş, Fethiyespor’un şuan ki gidişatının ne olacağının hiç belli olmadığını söyledi ve sözlerine şöyle başladı “Fethiyespor’u lig bittiğinden beri çok dikkatli takip ediyorum. Antrenmanlarda hep genç futbolcular var. Şuan demek ki kulüpte ne olacağı hiç belli değil. Kulağımıza gelen bilgilere göre futbolcuların durumu belirsiz. Kulübün göndermek istediği futbolcular elbette var. Kulüpten gitmek isteyenler var. Fethiyespor’da büyük bir belirsizlik var. Enes Fidayeo gitti. Henüz hiçbir yer ile anlaşmadı. Gitmesi kendisi için de iyi oldu iki tarafın da taze bir kana ihtiyacı var. Transfer görüşmeleri bu haftadan itibaren başlıyor. Eğer Selahaddin hoca kalacaksa onun huyudur herkesten önce sezonu açar. Herkesten önce takımı kurmak isteyecektir. Ben kulübün hocanın istediklerini yapacaklarını düşünmüyorum. Yönetim hocadan ne bekliyor bunu bekleyip göreceğiz.”

“FETHİYESPOR’DA PARA SIKINTISI VAR”
Yorumcu Kemal Çeliktaş, Fethiyespor Kulübü’nde para sıkıntısı olduğunu dile getirerek “Fethiyespor’da para sıkıntısı da var. Bu sebepten dolayı da hocanın istediklerini karşılaması mümkün değil. İki seçenek var; Selahaddin hoca ya şampiyon olacak bir kadro kuracak, eğer yönetim şampiyonluğa oynamazsa Selahaddin hocadan kimse bir şey beklemez. Geçen sezon 100 milyon lira harcayan Sarıyer düşmekten son anda kurtuldu. Çok ciddi paralar dönüyor. Fethiyespor az para harcayıp yukarıyı hedefleyemez artık.”

“YÖNETİM VE SELAHADDİN HOCA UYUŞMAZSA, SELAHADDİN HOCA TAKIMDAN GİDER”
Son olarak Spor Ekstra programı yorumcusu Kemal Çeliktaş çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çeliktaş, “Fethiyespor’da kalacak futbolcuları bilmiyoruz. Sezer Özmen kalacak mı? Ramazan Çevik kalacak mı? Nurettin Çakır’ın sakatlığı ne durumda? Bu seneki kadroyu Selahaddin hocayla en başında olsa daha yukarılarda olurduk. Eğer yönetim hocaya senin hocalık bilgine güveniyoruz derlerse çok transfer yapmayabilirler. Ama hayır biz takımı revize edeceğiz derlerse 100 milyon lira para lazım. Böyle bir para Fethiyespor’da yok. Yönetim Selahaddin hoca ile uyuşmazsa ben hocanın çok kalacağını düşünmüyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN