Fethiyespor, Ceyhan karşılaşmasına hazır

TFF 3.Lig 3.Grupta yer alan Fethiyespor, mutlak galibiyet parolası ile çıkacağı Ceyhanspor karşılaşmasının hazırlıklarını son yaptığı antrenmanla tamamladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Lider Esenler Erokspor ile arasında bir puan fark bulunan Fethiyespor, zemini müsabaka şartlarına hazır olan Fethiye İlçe Stadı’nda Ceyhanspor’u ağırlayacak. Fethiyespor geçtiğimiz hafta Gümüşhanespor ile Kadir Kurt’un attığı golle 1-1 berabere kalmıştı. Rakip takım Ceyhanspor ise evinde Karşıyaka ile karşılaşmış ve 0-7’lik farklı bir skorla mağlup olmuştu. Zirvede kıyasıya yarış sürerken, lider Esenler Erokspor evinde lig sonuncusu Karabükspor’u ağırlayacak. Erokspor, geçtiğimiz hafta Ofspor ile 2-0 öne geçmesine rağmen Ofspor’un müthiş geri dönüşüyle maç 2-2 sona ermişti.
Ligde galibiyeti olmayan Ceyhanspor, 4 puanla ligin 17.sırasında bulunuyor. Fethiyespor ise 53 puanla liderlik takibini sürdürüyor. Müsabaka, 9 Mart Çarşamba günü 14.00’de Fethiye İlçe Stadı’nda oynanacak. 
Mücadele’nin orta hakemi Kocaeli bölgesinden Abdulbaki Ayyıldız. Yardımcılığını Selçuk Gökgöz ve Eren Öksüzler yapacak. 4.hakem ise Tunç Özdemir.
Maç saati Fethiye’de sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 14 derece olacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN