Fethiyespor'da Hedef Rövanşı Almak

Fethiyespor ikinci yarı için hazırlıklara başladı. Lacivert beyazlılar ikinci yarının ilk maçında 16 Ocak'ta ligin ilk maçında yenildiği Kırıkkale Büyük Anadoluspor'u konuk edecek. Hedef maçı kazanarak 3-1 kaybedilen maçın rövanşını almak.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor ikinci yarı için hazırlıklara başladı. Antrenman renkli görüntülere sahne olurken, futbolcuların istekli tavırları da dikkat çekti. İlk yarıyı 43 puanla lider olarak tamamlayan lacivert beyazlılar da hedef şampiyon olmak. Fethiyespor’un en yakın rakibiyle arasında 9 puan bulunuyor. Lacivert beyazlılar ikinci yarıda da puan farkını aşarak hedefinde emin adımlarla ilerlemek istiyor.
Fethiyespor için ikinci devrenin ilk ve ikinci maçı büyük önem taşıyor. Lacivert beyazlılar ikinci yarının açılış maçında evinde 3. sırada bulunan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u ağırlayacak. Bu karşılaşma 16 Ocak tarihinde saat 13.00’de başlayacak. Fethiyespor ligin ilk maçında 3-1 yenildiği rakibini bu sefer yenerek hem rövanşı almak hem de 2. Yarıya galibiyetle başlamak istiyor. Fethiyespor sonraki hafta ise ligin ikinci sırasında bulunan Erokspor’a konuk oluyor. Bu mücadele de 23 Ocak tarihinde saat 13.00’de başlayacak.
Fethiyespor önemli iki karşılaşmayı kazanıp lige puan farkını açarak başlamak istiyor. Lacivert beyazlılar bu karşılaşmalar için hazırlıklara başladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN