Fethiyespor'da Kastamonuspor maçı hazırlıkları başladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ilk karşılaşması olan Kastamonuspor maçı hazırlıklarına başladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ilk maçında Kastamonuspor ile karşılaşacak. Lacivert beyazlı ekipte, 1 Eylül Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıkları ise başlamış durumda. Çalışmaların sürdüğünü belirten Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Fethiyespor sevdalılarına karşılaşmaya davet etti.

SAHADA İYİ BİR FETHİYESPOR OLACAK
Teknik direktör Selahaddin Dinçel, “Biz ligin ilk haftası oynayacağımızı Kastamonuspor maçının hazırlıklarına bugün başladık. İç sahada oynayacağız ilk maçımız. Biliyorsunuz, kapalı tribünde yıkım kararı alındı, diğer bölgelerle ilgili çalışmalar devam ediyor. Bir aksilik olmazsa maçımızı burada oynayacağız. 12’nci adamla ilk haftayı inşallah istediğimiz sonucu alarak bitireceğiz. Takımımız tam kadro olarak çalışmalarına devam ediyor, sadece 1 oyuncumuzda küçük bir problem var, sanıyorum birkaç gün içerisinde yüzde yüz takımla başlayacak. İç sahada ilk hafta oynayacağımız Kastamonu maçına 12’nci adam tüm Fethiyespor sevdalılarını bekliyoruz. İnşallah onlarla birlikte çok daha güçlü, çok daha iyi bir Fethiyespor sahada olacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN