Fethiyespor'da Teknik Direktör Dinçel İle 4 Sene Daha

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor'da Başkan Esat Bakırcı, mevcut teknik direktör Selahaddin Dinçel ile 2027-2028 sezonunun sonuna kadar anlaşmaya varıldığını açıkladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor’da Başkan Esat Bakırcı, mevcut teknik direktör Selahaddin Dinçel ile 2027-2028 sezonunun sonuna kadar anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Fethiyespor’da Başkan Esat Bakırcı, bugün öğle saatlerinde düzenlemiş olduğu basın toplantısında mevcut teknik direktör Selahaddin Dinçel ile bu sezon da dâhil olmak üzere 4 sezon boyunca anlaşmaya varıldığını duyurdu. Yaptığı basın açıklamasında bu konu ile ilgili şöyle konuştu: “Bu yolda kendisine inanıp güvendiğimiz Fethiyespor camiasını ve Fethiyespor kulübünü evi gibi gören teknik direktörümüz Selahaddin Dinçel’in var olan sözleşmesini 31.05.2028 yılına kadar uzatıyoruz ve kendisi ile 4 sezon daha birlikte olduğumuzu kamuoyuna sunuyoruz” ifadesini kullandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, bu kulüp için hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN