Fethiyespor deplasmanda da yalnız değil

Fethiyespor 13.hafta karşılaşmasında İstanbul Takımı Modafen'e konuk oldu. Fethiyespor'lu taraftarlar lider Fethiyespor'u İstanbul'da da yalnız bırakmadı. İstanbul'da yaşayan Fethiyesporlu taraftarlar 3-0 kazanılan maç sonrası stattan mutlu ayrıldı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda Modafen ile karşılaştı. Fethiyespor 3 puanı 3 gol ile hanesine yazdırdı. 13. haftada 31 puana ulaşan Fethiyespor’un liderliği devam ediyor. İstanbul deplasmanında Fethiyespor’u az sayıda da olsa taraftarları yalnız bırakmadı. İstanbul’da yaşayan Fethiyespor taraftarları maç sonrası FRT’ye konuştu. 
TARAFTAR GRUBU BİLE KURMUŞLAR
İstanbul’da ki Muğla İl ve İlçeleri Kültür Ve Tanıtım Derneği Başkanı olan Mustafa Ertürk “’Aslen Seydikemerliyim.2001 yılından beri İstanbul’da yaşıyorum. Fethiyespor’a burada destek olmaya çalışıyoruz. Fethiyespor 1933 diye bir taraftar grubumuz var. 2006’dan bu yana yakın çevredeki deplasmanlara gidiyoruz. Öğrenci arkadaşlarımız ve taraftarlarımızı götüren organizasyonlar da yapıyoruz. Kalbimiz Fethiyespor ile atıyor. Maçtan önce otele gidip hocamıza çiçek verdik. Bu sene takımımızın bir üst lige çıkacağına inanıyoruz. Bütün yönetime ve hocalarımıza güveniyoruz’’ dedi.
MAÇLARI CANLI VERİYORMUŞ
Fethiyespor taraftarlarından biri olan Caner Nergis “Yaklaşık 11 yıldır İstanbul’da ki ve Marmara Bölgesi’nde ki neredeyse tüm maçlara gidiyorum. Fethiyespor bizim canımız ciğerimiz. Koşulsuz destekliyoruz. Hocamız çok başarılı. Takıma güç veriyor. Başta başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 
Nergis’’FRT olmadığı zaman Facebook sayfamızdan canlı yayın yapan kişi bendim. Artık FRT olduğundan yayın yapmıyorum’’ diye konuştu. Kayıtsız şartsız Fethiyespor’a destek olduklarını ifade eden Caner Nergis “Fethiyespor 1933 grubumuz paralel olarak başladı. Sonrasında web sitemizi kurduk. Facebook sayfamızın ilk kurucusu İbrahim Turan. Sayfayı açtığında lise öğrencisiydi. Takımımızı kayıtsız şartsız destekliyoruz’’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN