Fethiyespor gençlere emanet!

Yeni sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Alper Samurkaş ise takım ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

2024-2025 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, hazırlıklarını Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde sürdürüyor. Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Alper Samurkaş ise takım ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Samurkaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

FETHİYESPOR’DA KÖKLÜ DEĞİŞİM

“Bu sene Selahaddin hocanın önderliğinde takımımız köklü bir değişime gitti gençleştirmeyle ilgili. Daha önce seyrettiğimiz birçok oyuncuyu dâhil ettik. 30 yaş üstü oyuncularla temasa geçmedik.  Bu sene ilk 45 dakika 2 adet genç oyuncu oynaması kuralı var. Önümüzdeki senelerde bu daha da değişip, artacak gibi görünüyor. Bu yüzden yapılandırmaya gidildi. Umarım bu yapılanmanın bize pozitif bir dönüşü olur. Çünkü takımın gençleşmeye ihtiyacı vardı. Yaşlı bir ekiptik. Tabii aradaki frekansı tamamlayabilirlerse çok güzel bir Fethiyespor seyredeceğimizi düşünüyorum. Hocalarımız ile de bazen görüşüyoruz, istenilen mevkilere da gerekli transferler yapılırsa farklı bir Fethiyespor izleyeceğimizi düşünüyorum.”

TAKIMIN OTURMASI İÇİN SÜRE LAZIM

“Geçen sene Soma takımı milyon liralık transfer yapan takımlara nazaran ligi 7. ya da 8. olarak bitirdi. Soma’nın komple maliyeti 5 milyon 250 ya da 5 milyon 400 bin gibi bir fiyat. Yani bu yapılan transferlerle değil transferin ne kadar faydalı olduğu ile ilgili. İleriki süreçlerde yeni oyuncuların bu takıma ne vereceği, oyuncularında oyuna ne vereceği önemlidir. 
Doğru yerlere doğru adamları alırsanız uygun fiyatlara daha iyi bir takımda kurabilirsiniz. Bunun daha önce örneği yaşandı ve yaşanmaya da devam edecek. Umarım bu aşı tutar. Tutmasa da seyircilerden de şunu istiyorum. Çünkü yeni bir takım olduğu için hemen bir başarı böyle bir ekstra bir şeyler beklemeye gerek yok. 4-5 hafta sabırla beklememiz gerekeceğini düşünüyorum.  Çünkü takımın oturması bir süreç alacaktır diye düşünüyorum. Doğru adımlar atılıp iyi bir kadro kurulur diye düşünüyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN