Fethiyespor yöneticisi Keskin, 'Geçmiş geçmişte kaldı'

Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin, ligin ilk haftasında GMG Kastamonuspor karşısında alınan 3-4'lük mağlubiyet hakkında açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Fethiyespor sezonun ilk maçında evinde GMG Kastamonuspor’ a 3-4 mağlup oldu. Alınan mağlubiyetin ardından Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Üstün Oynadık Fakat Şanssız Goller Yedik”
Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin, “Kendi sahamızda ilk maçımıza çıkmıştık ve çok da iyi bir futbol sergilemiştik. 90 dakika boyunca rakibe karşı üstün oynadığımızı düşünüyorum. Ama şanssız goller yedik, çok rahat kazanacağımız maçı maalesef kaybettik. Ama Geçmiş geçmişte kaldı. Artık geriye bakmanın bir yararı yok. Önümüzde Tuzla maçı var, tüm yoğunluğumuzu ona vermek istiyoruz. İnşallah orada kazanır, buraya galibiyetle döneriz. 

13 Eylül’ de transfer sezonu bitiyor. O tarihe kadar bir tane transferimiz olacak umuyoruz. Renklerimize katmak için görüşmelerimiz devam ediyor. Kadromuz çok genç, çalışkan ve başarıya aç bir kadro. Hocamız, neredeyse askeri disiplin gibi bir çalışma yaptı. Takım kötü pas atabilir, kötü çalım atabilir, kötü şut atabilir ama kötü koşamaz. O durumdalar şuan. Sezon sonunda bizi mutlu bir sonuçla baş başa bırakacaklar diye düşünüyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN