FTSO Çalışanlarına Iso 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Ve İç Tetkikçi Eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ve iştiraki Fethiye Güç Birliği (FGB) çalışanları, uluslararası standartlarda kaliteli hizmet sunmak ve üyelerinin memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak amacıyla  'ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri ve İç Tetkikçi Eğitimi'ne katıldı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Eğitim 9-10-11 Mayıs 2024 tarihlerinde FTSO Meğri Salonu’nda, Türk Loydu Eğitmeni Serkan Şahin tarafından gerçekleştirildi. Eğitimin ilk bölümünde ISO 9001:2015 Standardı, kalite yönetim sistemi ve prosesleri, liderliğin kuruluştaki rolü, sorumluluk ve yetkileri, kalite yönetim sisteminin planlaması, riskleri ve fırsatları belirleme faaliyetleri konusunda uygulamalar ve örneklemeler yapıldı.

Denetimin tanımı, nedeni, tipleri, ilgili standartların tanıtımı, tarafların görevleri sorumlulukları, planlanması, yönetimi, denetimin gerçekleştirilmesi, raporlanması, düzeltici ve önleyici faaliyetlerin takip edilmesi ile denetimle ilgili vaka çalışmaları uygulamalı olarak gerçekleştirildiği eğitimin son bölümünde sınava tabi tutulan katılımcılar ‘İç Tetkikçi’ olmaya hak kazandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN