Galatasaray'ın 24. şampiyonluğu coşkuyla kutlandı

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından 24'üncü şampiyonluk kutlama gecesi yapıldı. Şampiyonluk kupası Fethiye'ye getirildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Galatasaray’ın 24. Şampiyonluk Gecesi Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen programda kutlandı. Taraftaralar takımlarının şampiyonluğunu doyasıya eğlenerek kutladı.


Fethiye Alesta Beach’te gerçekleştirilen geceye, Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Bora İsmail Bahçetepe, Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) Başkanı Hakan Kemal Sarıöz, Galatasaray'ın eski savunma oyuncusu Emre Aşık ve eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile çok sayıda Galatasaray’lı taraftar  katıldı. Gecede Işın Karaca’da harika bir konser vererek misafirlere unutamayacakları bir gece yaşattı.


GSYİAD Başkanı Sarıöz, gazetecilere, etkinlikten dolayı Fethiye'de bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Takıma ve Teknik Direktör Okan Buruk’a inançlarının tam olduğunu belirten Sarıöz, "İnşallah önümüzdeki sene beşinci yıldızı da burada hep birlikte kutlamak nasip olur." dedi.


Taraftarlar gece boyu Galatasaray marşları söylerek gönüllerince eğlendi. Yediden yetmişe tüm Galatasaray’lılar Şampiyonluk kupası ile bol bol fotoğraf çektirdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN