Genç Tiyatrocuların 'Karmakarışık' Oyunu Büyük İlgi Gördü

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluslararası Gençlik Merkezi Tiyatro Atölyesi tarafından hazırlanan 'Karmakarışık' tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluslararası Gençlik Merkezi Tiyatro Atölyesi gençleri tarafından hazırlanan "Karmakarışık" tiyatro gösterisi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Şehitleri Salonunda ücretsiz olarak sahne aldı. 
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri ve Muğlalı Tiyatro severlerden büyük ilgi gören oyunda Gençlik Merkezi gençlerinin başarılı performansı izleyiciler tarafından sık sık alkış alarak takdir topladı. Oyun sonrasında Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürü Oktay Tavas oyuncuları tebrik ederek çiçek takdiminde bulundu.


GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLANIYOR
Gençlik Merkezlerinde sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra Denayap Teknoloji Atölyeleri, gönüllülük çalışmaları, sportif faaliyetlerin durmaksızın devam ettiğini belirten İl Müdürü Ömer İlman “Gençlerimizin sadece bedenen değil ruhen de gelişmeleri, mutlu olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her türlü kötü alışkanlıklardan uzak, yaşadığı toplumun değerlerine bağlı, çalışkan ve üretken gençler olarak geleceğe hazırlanmaları için gayret gösteriyoruz. Burada eğlendiklerini, moral bulduklarını görmek bizleri ayrıca sevindiriyor. 


GÜZEL SONUÇLAR ORTAYA ÇIKIYOR
Görüyoruz ki gençlerimizi doğru anladığımız ve her alanda onlara fırsat verdiğimiz takdirde güzel sonuçlarını alıyoruz. Bu nedenle İl Müdürlüğümüz hizmet alanına giren Spor, Gençlik Hizmetleri ve Yurt Hizmetleri alanlarında gençlerimizi anlamaya ve önlerini açmak için tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte Bakanlığımızın misyonu doğrultusunda gayret gösteriyoruz.  Bu anlamda Gençlik Merkezlerimiz gençlerimizin katılımıyla çok önemli işlev üstenmiş durumdadır. Bugün Tiyatro Atölyesi gençlerimizden oluşan genç ekibimiz uzun zamandır büyük emek vererek hazırladıkları oyunlarını başarıyla sahneye koydular. Hepsi aynı zamanda öğrenci, hem eğitimlerini hem de böyle güzel kültürel faaliyetlerini devam ettirdikleri için kendilerini ayrıca tebrik ediyorum. Gönüllü gençlerimize ve emeği geçen herkese bu güzel geceyi bize yaşattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.
Tiyatro Atölyesi hocası Anılcan Erden ise desteklerinden dolayı Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederek çalışmalarının Uluslararası Gençlik Merkezi’nde devam ettiğini belitti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN