Gülcan, 'Marine Tech'e bu sene katılım çok iyi'

Marine Tech Göcek yat ve tekne ekipmanları sergisi kapılarını açtı. Fuara katılımın iyi olduğuna değinen Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, 'Bu yıl Marine tech'in 5. Sini açıyoruz. Pandemiden sonra bu şekilde bir harekete girmek hem bölge esnafı için, hem bizim açımızdan, hem sektörün meraklıları için güzel oldu. Fuara katılım beklediğimizden iyi durumda' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 -

MARMARİS FUARCILIK OLARAK 10 YILDIR HİZMET VERİYORUZ
Uzun yıllardır fuar alanında hizmet verdiklerini ve Marine tech’in 5.sini açtıklarını belirten Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, "Bölgede on yıldır çeşitli aktiviteler, fuar organizasyonları yapıyoruz. Marmaris’te 1999 yılında kurulduk. O yıldan bu yıla kadar pandemi dönemi hariç kesintisiz olarak fuar organizasyonlarımıza devam ediyoruz. Bu yıl Marine tech’in 5. Sini açıyoruz. Pandemiden sonra bu şekilde bir harekete girmek hem bölge esnafı için, hem bizim açımızdan, hem sektörün meraklıları için güzel oldu. Katılımımız iyi, pandemiden sonra biraz zorlandık katılım sağlamakta ama sağ olsun katılımcılarız bölgeye olan güvenlerinden dolayı İstanbul’dan , Bursa’dan, Tekirdağ’dan, İzmir’den, Denizli’den katılım gerçekleştirdiler. Aynı sektörde denizle ilgili katılımcı firmalarımız var. Kesintisiz güç kaynağından güneş enerjisine, tekneden römorka, karavan sektöründen tiny house’dan, özel dizayn otobüs ve karavanlara kadar. Güzel bir organizasyon oldu az sonra resmi açılışını yapacağız. Organizasyonumuz sabah 11:00 akşam 20:00 arasında açık. Cumartesi akşama kadar bütün bölgedeki vatandaşlarımızı davet ediyorum. Giriş ücretsiz. Sadece beklentimiz insanların ziyaret edip, firmalarla tanışıp kendi fikirlerini sunup yeni ürünlerden ve kampanyalardan haberdar olmalarıdır" şeklinde konuştu.
FUAR ALANLARI TİCARETİN DÖNDÜĞÜ YERLER
Fuar alanlarının ticaretin döndüğü en iyi yerler olduğunun altını çizen Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, "Mart ayının 2. Haftası Fetex turistik tesis ekipmanlarıyla başlıyoruz 25-26 martta Fethiye Tarım’ı yapıyoruz. Arkasından Bodrum Otel Ekipmanları, ardından Marex Marmaris otel ekipmanları var. 2 yıldır pandemiden dolayı yapamadığımız organizasyonların şu an reklam satışları başladı güzel de gidiyor. İnşallah bir daha kapanma da olmayacak gibi gözüküyor. Bölgemize ne kadar artımız olabilirse ne kadar işleri büyütebilirsek, çünkü sadece biz değil bölgede ki otel restoranlar da kazanıyor. Reklamcısı, taksicisi herkese artısı oluyor. Organizasyonlar ne kadar büyürse ne kadar geniş katılım sağlanırsa o kadar iyi oluyor. Burası ticaretin iyi döndüğü parayı harcayan insanların katıldığı organizasyonlar. Bu insanlar burada konaklıyor 5 gün boyunca. Burada yiyip içiyor ve alışveriş yapıyorlar. İlk defa bu tarafa gelenler oluyor. Bölgeyi tanıyıp tatilde buraya geliyorlar. Devamı için sadece ziyaretçinin çok olması lazım ki insanlar biraz daha ticaret yaparlarsa her yıl büyüye büyüye devam eder organizasyonlar" ifadelerine yer verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN