İYİ PARTİ'DE YENİ ROZETLER DAĞITILDI

İyi Parti İlçe Binası'nda rozet takma töreni düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 200 kişinin İyi Parti bünyesine katılmasından sonra yeni üyelere de rozetler takıldı. Düzenlenen törene İyi Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün, İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkanlığı yapan Behçet Saatcı katıldı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İyi Parti’ye yeni üye katılımları devam ediyor. Birçok ismi bünyesine kazandıran İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, yeni üyelerine rozetlerini dağıttı. Rozet takma törenine İyi Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün, İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkanlığı yapan Behçet Saatcı katıldı.


“Türkiye bu partili cumhurbaşkanlığı sistemini bir dönem daha kaldıramaz”
Önümüzdeki seçimlerin sadece milletvekili seçimleri olmadığını ifade eden İyi Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün “Fethiye Teşkilatımız gün geçtikçe kuvvetleniyor, gün geçtikçe güç kazanıyor. Ailemize her katılan arkadaşımız güç, kuvvet veriyor bize. Açıkçası kendilerine hoş geldiniz diyorum. Önceki dönem Fethiye Belediye Başkanımız sayın Behçet Saatçi’nin bu katılımlarda payı var. İnşallah bayramdan sonra daha büyük katılımlar sağlayacağız partimize. Biz hem Fethiye’de hem Muğla’da hem Türkiye genelinde birinci parti olacağımıza inanıyoruz. O şekilde çalışıyoruz. Teveccühte o şekilde. İnşallah sayın genel başkanımızı başbakan yapacağız. Kararımız bu. Ama bunun için öncelikle sistemin değişmesi gerekiyor. Türkiye bu partili cumhurbaşkanlığı sistemini bir dönem daha kaldıramaz. İnanın ekonomiyle alakalı bütün göstergeler, sosyal göstergeler, hukuki göstergeler, dünyadaki bağımsız kuruluşların yapmış olduğu endekslerde görünen o ki Türkiye bu sistemi bir dönem daha kaldıramaz. Onun için öncelikle bu seçim, sadece ve sadece bir milletvekilliği seçimi değil, bir cumhurbaşkanlığı seçimi değil aynı zamanda güçlendirilmiş bir parlamenter demokratik sisteme geçme seçimi olacak. Bir nevi bir referandum seçimi niteliğinde olacak. Onun için öncelikle onu kazanacağız ve sayın genel başkanımızı da başbakan yapacağız. Azmimiz, irademiz, gayretimiz, çabamız budur. Makul bir siyaset izliyoruz. Makul olan bu ülkenin birliği, bütünlüğü konusunda tereddüttü olmayan her insana da kapımız açık. Dünya görüşü ne olursa olsun, hangi cenahtan olursa olsun. Her insana kapımız açık. Sadece dediğimiz bir çerçeve var. Bu milletin bayrağıyla, adıyla, bütünlüğüyle problemi olmayacak. Onun dışında her insanımızı kucaklamaya hazırız. Büyük bir ivme kazanmış durumdayız. Türkiye’nin her tarafındaki insanımıza ulaşıyoruz. Biz değerler üzerinden siyaset yapmıyoruz. Bu değerler milletin ortak değerleri. Dolayısıyla milletin gerçek sorunları üzerinden siyaset yapalım istiyoruz. Yani çiftçinin, işçinin, esnafın, turizmcinin, memurun, emeklinin, kadının, gencin sorunları üzerinden birlikte siyaset yapalım birlikte çözüm üretelim. Gayretimiz, niyetimiz bu. Bunu Türkiye’ye büyük oranda kabul ettirdik. Ben son olarak katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


“Zafere çok az bir süre kaldı”
İyi Parti’nin Türk Siyasetinde Merkez haline geldiğini vurgulayan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, “Hepiniz İyi Parti Fethiye İlçe binamızdaki toplu rozet takma törenine hoş geldiniz. Gün geçmiyor ki partimize olan teveccüh her geçen gün üstüne koya koya devam ediyor. Birey, seçmen ve vatandaş odaklı söylenmeyenleri söylüyoruz, bu zamana kadar yapılmayanları yapıyoruz. Çok özverili bir şekilde iktidara emin adımlarla adım atıyoruz. Zafere çok az bir süre kaldı. Türk milleti içine düşmüş olduğu bugünlerden kurtaracak idare, lider, yürek, inanç, inanmış insan kitlesi partimiz de mevcut. Artık ister erken yapsınlar ister zamanında yapsınlar vatandaş çok büyük bir tepki gösteriyor. Sandığın gelmesini bekliyor. Makul şeyleri söylemeye çalışıyoruz. Artık İyi Partimiz Türk siyasetinde merkez haline geldi. Her kesimden katılım var. Bugün yeni gelen üyelerimiz, arkadaşlarımız geçmiş zaman kendi içimizde olanlar biz irademizi kirletmesinler diye söylüyoruz. Bugün terörle arasına mesafe koyan Türk milliyetçilerine, Atatürk sevdalarına kurucu iradeye saygı gösteren toplumun her kesimini partimize davet ediyoruz. İktidara yürüdüğümüz bu günler de asıl olan partidir. Bugün bireysel kimliklerimizin bu çatı altında çok fazla kıymeti, harbiyesi, yok. Partiyi gözümüz gibi korumamız lazım, partiyi genişletmemiz lazım. Bunun içinde yapmamız gereken en önemli mücadele emektir. Ter akıtacağız, ayakkabı eskiteceğiz, çalışacağız. Süreç artık Türkiye’de seçim sattına girilmiş gibi, iktidarın hamleleri, uyguladığı politikalar…  45 gün sonrası seçim olacakmış gibi İyi Parti teşkilatları hazır olmalıdır. Bugün bu vesileyle bir kez daha herkese, tüm katılımcılara tekrardan hoş geldiniz diyorum. Uzun süredir genel başkan yardımcımız da Fethiye teşkilatımızda da bir arada olamadık. Biz Ankara’ya gidiyoruz Muğla da görüşüyoruz. Onu da aramızda gördüğümüz için ayrıca mutluyuz” dedi.


“İyi Parti’li olmaktan mutluyuz”
İyi Parti bünyesine yeni katılım gösteren Fethiye’li iş insanı Nurkaya Gündoğdu yaptığı konuşmada “Değerli misafirler, sevgili basın mensupları bizi bu günde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Fethiye’de İyi Parti’nin aktif seçmeni olarak İyi Parti’nin bayrağını her ne kadar seçilemesek de, meclise giremesek de bir meclis üyesi olarak geçmişten gelen Behçet Bey ile çıktığımız bu yolda İyi Parti’nin de bayrağını sallandırarak bugünlere geldik. Bugün de yeniden bir birlikteliğimiz var. Genel başkanımızda şuan içinde olduğumuz bu durumu en iyi şekilde ifade etti. Bu durum karşısında ne yapılması gerektiğini, partili/partisiz herkesin bir birey olarak bu ülkenin geleceğine, atalarımızın bize yüklediği yükü taşıma inancına İyi Parti çatısında devam ediyoruz. Genel başkanıma, il başkanıma ve burada ki tüm parti yöneticilerime teşekkür ediyorum. Ülkemiz için yapılacak çok şey var. İyi Parti’li olmaktan mutluyuz. Çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.
İYİ PARTİ'DE YENİ ROZETLER DAĞITILDIİYİ PARTİ'DE YENİ ROZETLER DAĞITILDIİYİ PARTİ'DE YENİ ROZETLER DAĞITILDIİYİ PARTİ'DE YENİ ROZETLER DAĞITILDIİYİ PARTİ'DE YENİ ROZETLER DAĞITILDIİYİ PARTİ'DE YENİ ROZETLER DAĞITILDIİYİ PARTİ'DE YENİ ROZETLER DAĞITILDIİYİ PARTİ'DE YENİ ROZETLER DAĞITILDIİYİ PARTİ'DE YENİ ROZETLER DAĞITILDIİYİ PARTİ'DE YENİ ROZETLER DAĞITILDIİYİ PARTİ'DE YENİ ROZETLER DAĞITILDIİYİ PARTİ'DE YENİ ROZETLER DAĞITILDI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN