JAPON FİRMASINDAN ÖĞRENCİLERE SON MODEL ARABA

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Motorlu Araçlar Teknolojisi Eğitim ve Uygulama Atölyesine, Honda Türkiye tarafından son model otomobil hibe edildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Motorlu Araçlar Teknolojisi Eğitim ve Uygulama Atölyesine Honda Türkiye tarafından son model otomobil bağışı gerçekleştirildi. Öğrencilerin eğitim amaçlı kullanmaları için, hibe edilen otomobilin teslim protokolü Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Honda Fethiye temsilcisi Nuri Kıvrak, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya tarafından imzalandı. Honda’ya eğitime verdiği için destekten dolayı teşekkür eden Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, “ Geleceğimizin teminatı ve esnafları bu okullarda yetişiyor. Herkes üniversite okumak zorunda değil. Dolayısıyla bu okullar da genç nesillerimize ülkemiz sanayisi için uygulamalı eğitim veriliyor. Bizim istediğimiz de bu” diye konuştu.
Hibe protokolü Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Honda A.Ş Fethiye temsilcisi Nuri Kıvrak, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya tarafından Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi  Yunus Emre Toplantı Salonunda imzalandı. Protokol etkinliğine Kaymakam Alper Balcı, Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Ağır Ceza Reisi Abdülkadir Ungan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Honda Türkiye AŞ. Fethiye temsilcisi Kıvrak motor sahibi Nuri Kıvrak ve diğer yetkiler katıldı.

JAPON FİRMASINDAN ÖĞRENCİLERE SON MODEL ARABA
Kaymakam Alper  Balcı, protokol üyeleri ile birlikte Honda Türkiye A.Ş tarafından hibe edilen Honda Civic marka sıfır km otomobilin incelemesini yapıp, hangi amaçla kullanılacağı konusunda Honda Kıvrak Motor sahibi Nuri Kıvrak ve okul müdürü Timur Ergün’den bilgi aldı. Öğrencilerin üzerinde uygulamalı eğitim yapacağı otomobilin incelenmesinin ardından motor atölyesine geçip, burada eğitim gören gençlerle birlikte mesleki eğitim hakkında ve otomotiv sanayinin gelişmeleri hakkında  bilgiler aldı. Kaymakam Alper Balcı, bir otomobilin bütün sistemlerinin yer aldığı uygulama merkezindeki çalışmaları görünce “Benim de okuyasım geldi. Gerçekten harika. Bu merkezi bu seviyeye getiren, emek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

JAPON FİRMASINDAN ÖĞRENCİLERE SON MODEL ARABA
Her gencin üniversite okumak zorunda olmadığını aktaran Kaymakam Balcı, “Benim için en güzel projeler bu tür projeler. Devlet, STK’lar  ve hayırsever insanlarımızın  desteği ile yapılan projeler oldukça başarıya daha kolay ulaşıyor. Geleceğimizin teminatı ve esnafları bu okullarda yetişiyor. Herkes üniversite okumak zorunda değil. Dolayısıyla bu okullar da genç nesillerimize ülkemiz sanayisi için uygulamalı eğitim veriliyor. Mesleki Eğitim Merkezlerinin amacı da gelişen sanayimize ara eleman yetiştirmektir. Fethiye’de de bu işe destek olan Nuri Kıvrak, başkan Mehmet Soydemir ve hocalarımızın yol göstermesiyle Türkiye’ye örnek bir proje hayata geçirilmiş. Bizim istediğimiz de bu” dedi.

JAPON FİRMASINDAN ÖĞRENCİLERE SON MODEL ARABA

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN