Karagedik Ortaokulu Türkiye Şampiyonu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları tarafından Aydın- İncirliova'da düzenlenen Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Anadolu Yıldızlar Ligi maçlarına Muğla'yı temsilen kız ve erkek takımları ile katılan Karagedik Ortaokulu Bocce Branşı'nda Türkiye Şampiyonu oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Karagedik Ortaokulu katıldığı Bocce Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı elde etti. Düzenlenen şampiyonaya katılan Karagedik Ortaokulu tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. 
Nisan Ayı’nda Uşak'ta yapılan Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Anadolu Yıldızlar Ligi maçlarına  Muğla'yı  temsilen katılan Karagedik Ortaokulu yıldız kız ve erkek Bocce Takımları 14 ilin katıldığı müsabakaları ilk 2 sırada tamamlayarak bir üst tura çıkarak Isparta’da yapılacak müsabakalara katılma hakkı kazanmıştı. Elde ettiği bu başarı sonrası Aydın-İncirliova’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları tarafından düzenlenen Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Anadolu Yıldızlar Ligi maçlarına Muğla’yı temsilen kız ve erkek takımları ile katılan Karagedik Ortaokulu Bocce Branşı’nda Türkiye Şampiyonu oldu.
Şampiyonluk haberi Karagedik Mahallesi’nde büyük bir sevinçle karşılandı. Fethiye’ye dönmek için Aydın-İncirliova’dan yola çıkan Karagedik Ortaokulu yıldız kız ve erkek Bocce Takımları saat 20’de Fethiye girişinde davul ve zurna ile karşılanacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN