Çağlayan, 'Fethiyespor Karşısında Kazanmak İstiyoruz'

Bu sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, ilk maçına yarın saat 19.00'da GMG Kastamonuspor karşısında çıkacak. Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak maç öncesi GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiyespor, 2024-2025 sezonunda TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek. Çekilen fikstürle beraber ilk maçını GMG Kastamonuspor ile yapacak. Fethiyespor – GMG Kastamonuspor maçı 1 Eylül Pazar (yarın) saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Fethiyespor’un rakibi GMG Kastamonuspor, maç öncesi Fethiye’de konaklamaya başladı ve maç saatini beklemeye geçti. GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, FRT TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

“FETHİYESPOR MAÇINA HAZIR BİR ŞEKİLDE ÇIKACAĞIZ”
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, hazırlık kampı ve Fethiyespor maçı hazırlıkları hakkında yaptığı açıklamada “Kastamonuspor olarak 2 etapta yeni sezona hazırlandık. İlk etabı Kastamonu’ nda çalışarak geçirdik. Sonra Bolu’da hazırlık maçları ve teknik çalışmaların bol olduğu bir süreç geçirdik. Sonra yine Kastamonu’ya dönüp ligin ilk haftası olan Fethiyespor maçı için bütün hazırlıklarımızı yaptık. İnşallah da yarın da hazır bir şekilde maça çıkacağız”

“FETHİYESPOR KARŞISINDA GALİBİYETLE AYRILMAK İSTİYORUZ”
GMG Kastamonuspor – Fethiyespor maçı 1 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Çağlayan, bu maç ile ilgili “İlk maçlar her zaman zor olur. Kimle oynarsan oyna zor olur çünkü yoğun bir antrenman sürecinden çıkarsın. Bir şeylerin tamamen hazır olması için zaman gerekiyor. Bu sebeplerden dolayı ilk maçlar zor olur. Bir de yarın en büyük zorluklardan bir de yüksek sıcaklık olacaktır. Onunla da çocuklar mücadele etmek zorunda kalacaklar. Fethiyespor hakkında bildiğimiz çok koşan, genç, dinamik bir ekipler. Zor bir maç olacak. Biz de Kastamonuspor olarak kendimize yakışan bir şekilde oynayıp galibiyet alarak buradan ayrılmak istiyoruz” 

“KADROMUZUN YÜZDE 70’İNİ KORUDUK”
GMG Kastamonuspor ’un yeni sezon yapılanması ile ilgili konuşan Adem Çağlayan “Geçen sezon ligin çoğunluğunda liderdik ve Şampiyonluğu çok zorladık. O kadromuzun % 70 i duruyor. Biz sadece ayrılan oyuncularımızın yerlerine takviye yaptık. Oyun sistemiz de birkaç değişiklik yaptık. Biz de Fethiyespor’ a başarılar dileriz. Umarım ligde onlarda hak ettikleri yere gelirler” diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN