Kaza riski artıyor: Fethiye Şehit Fethi Bey Caddesi'ne trafik ışığı talebi!

Fethiye'nin işlek caddelerinden biri olan Şehit Fethi Bey Caddesi'nde yaşanan trafik yoğunluğu ve artan kaza riskine karşı vatandaşlar harekete geçti. Cadde üzerindeki kavşakta sık sık meydana gelen trafik kazaları ve can güvenliğini tehdit eden durumlar nedeniyle vatandaşlar, trafik ışığı talebinde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Şehit Fethi Bey Caddesi'nde otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü çocuk olay yerinde yaşamını yitirdi. Dün akşam cadde üzerinde meydana gelen trafik kazası sonrasında vatandaşların tepkileri daha da büyüdü. Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün ardından mahalle sakini Ali Aydın, FRT TV aracılığıyla trafik ışığı talebinde bulundu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Aydın, bu noktada çok sık trafik kazası olduğunu belirterek yetkililerden trafik ışığı talebinde bulundu.

Kaza riski artıyor: Fethiye Şehit Fethi Bey Caddesi'ne trafik ışığı talebi!

“Bu bölge acilen ışıklandırılmalı”
Mahalle sakini Ali Aydın, “6 yıldır bu mahallede oturuyorum. Burada sürekli kaza oluyor. İnsanlar burada olan kazaları bilmiyor fakat çok sayıda yaralamalı kaza oluyor. Dün akşam da üzücü bir kaza oldu ve ölümle sonuçlandı. Bu noktada bulunan tabelalara sürücüler uymuyor. Yolu boş gören geçiyor. Bu bölgenin acilen ışıklandırılması gerekiyor. Tabelalar da yetersiz. Yoksa bu kazaların sonu gelmeyecek!” şeklinde konuştu.

Kaza riski artıyor: Fethiye Şehit Fethi Bey Caddesi'ne trafik ışığı talebi!

“Dikkatli geçiş lambası lazım”
Motosiklet kullanıcısı Emir Ali Başeli ise, “Jokey kaskı hiçbir şekilde insan hayatını korumuyor. Bu kaskı ceza yememek için kullanıyorlar. Tam kask ya da çene kaskı olarak tabir edilen kasklar motosiklet kullanıcıları için güvenli oluyor. Bu nokta trafik için sıkıntılı. DUR tabelasına uyulmuyor. Bu bölgeye de dikkatli geçiş lambası lazım” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN