Milletvekili Gökcan'dan Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 'İktidarımız döneminde Muğla'mıza 23 milyar TL tutarında yatırım yaptık. Son 4 yılda çeşitli Bakanlıklarımızdan yaklaşık 8 milyar TL kaynak kullandık. 2022 yılında da hem Muğla'mızın hem de ülkemizin gelişmesi kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz' ifadesini kullandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan yayınladığı yeni yıl mesajında, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; 20 yılda hemen hemen her alanda büyük atılımlar ve reformlar gerçekleştirdik. Devasa projeleri hayata geçirdik. Yatırım ve hizmet alanında çok sayıda başarı öykülerine imza attık. Ülkemizi büyüttük, kalkındırdık, dünya arenasında sözü dinlenen saygın bir konuma getirdik. Tüm illerimizde olduğu gibi Muğla’mızda da her alanda çok önemli yatırım ve projeleri hayata geçirdik. İktidarlarımız döneminde Muğla'mıza 23 milyar TL tutarında yatırım yaptık. Son 4 yılda da çeşitli Bakanlıklarımızdan; yaklaşık 8 milyar TL kaynak kullandık” dedi.
Yelda Erol Gökcan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleştirdiğimiz reformlar ve yaptığımız yatırımlar ile Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 vizyonumuz çerçevesinde hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün isabetle belirttiği gibi muasır medeniyetler seviyesine ve hedeflerimize de bir bir ulaşacağız” diye konuştu.
“Son dönemde kur üzerinden oynanan oyunları da bozduk” diyerek sözlerine devam eden Gökcan, “Ekonomik büyüklüğümüz, oynanan oyunların kayda değer bir ekonomik gerekçesinin ve derinliğinin olmadığını gösterdi. Ekonomimiz, ufak tefek sarsıntılarla bozulmayacak kadar büyük ve güçlüdür. Ülkemize yönelik saldırıların pervasızca artması, büyüyen, güçlenen, kendi kendine yeten Türkiye’den duyulan rahatsızlıklardan kaynaklanıyor. Eğer ülkemiz, yakın geçmişteki gibi her şeyiyle dışa bağımlı olsaydı, bu mücadeleyi daha başlamadan kaybetmiştik. 2022 yılında da ülkemizin daha fazla gelişmesi,  büyümesi, kalkınması,  daha güçlü, saygın ve etkin bir ülke olması için kardeşliğimizi koruyarak, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “2022 yılının birlik beraberliğimizin hakim olduğu, her bir insanımızın geleceğe daha umutla baktığı, sağlıklı, huzurlu,  mutlu, hayırlı ve bereketli bir yıl olması dileklerimle, hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, güzel Muğla’mız ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN