Mutso Meclisi Yılın Son Toplantısını Gerçekleştirdi

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi yılın son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 2021yılının ekonomik değerlendirilmesi yapılırken, odanın çalışmaları ve oda bütçesi hakkında bilgilendirme yapıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclisi, 2021 yılının son toplantısını, Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya, Meclis Üyeleri, Meslek Komite Başkanları, Disiplin Kurulu ve KGK Başkanı ile Muğla Odaları ve Borsa Akademik Danışmanı katılım sağladı. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı H. Koray Özcan, 2021 yılına ilişkin ekonomik değerlendirmelerde bulundu. Meclis Başkanının konuşmasının ardından, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, oda bütçesinin fasılları hakkında detaylı bilgi verdi. Görüşülen 2022 yılı bütçesi, Meclis başkanının fasılları maddeler halinde oylatmasıyla odanın 2022 bütçesi oybirliği ile kabul edildi. 
Bütçenin oylanmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, iki ayrı sunum yaparak hem meclis üyelerini, yönetim kurulunun aylık faaliyetleri hakkında bilgilendirdi, hem de odanın 2018 yılından bugüne yapmış olduğu tüm çalışma ve projeleri aktardı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN