Ölüdeniz Turizm Sezonunda Rağbet Görüyor, Personeller Gidişattan Mutlu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde dünyaca ünlü Ölüdeniz Plajı, Fethiye'de sıcaklıkların 35 derecenin üzerinde seyretmesinden dolayı rağbet görmeye devam ediyor

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL


Plajda garsonluk yapan turizm personelleri sezonun gidişatından dolayı mutlu.

Fethiye'nin gözde turizm merkezi Ölüdeniz, bu yaz da yoğun ziyaretçi akınına uğruyor. Ağustos ayına girilmesiyle beraber Fethiye’de sıcaklıkların 35 derecenin üzerinde seyretmesinden ötürü plaj dolup taşıyor. Turizm personeli Emre Bey, sezon hakkında konuştu. Yaptığı açıklamada “Limon Beach’te çalışıyorum, garsonluk yapıyorum.

Sezon beklediğimiz gibi her şey yolunda gidiyor. Hava sıcaklığı dışında bir sıkıntımız yok, Limon Beach’te her şey yolunda gidiyor. Genellikle İngiliz ağırlıklı çalışıyoruz. İngiltere, İrlanda, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık’tan çok insanlar geliyorlar, onun dışında Alman, Rus misafirlerimiz de var. Fethiye’den Ölüdeniz’den her insan geliyor, genellikle İngiliz ağırlıklı insanlar tercih ediyor. Burayı yaş gurubu olarak, yaşlılar daha çok tercih ediyor. Gençlerden genellikle yerli misafirlerimiz geliyor. Gurbette yaşayan insanlar, genellikle Almanya, Fransa’da yaşayan gurbetçi gençler tercih ediyor.

Plajımız akşam 19:00’a kadar açık, akşam 19:00’ a kadar servis veriyoruz. Akşam 19:00 sonra self- servis olarak devam ediyor” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN