Sadim Marine Tech'de yerini aldı

Marine Tech Göcek yat ve tekne ekipmanları sergisi kapılarını açtı. Fuarda yerini alan Sadim Yangın Söndürme işletmesi fuara katılımdan oldukça memnun olduklarını belirtti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 -

FUARDA YERİMİZİ ALDIK
Marine Tech Göcek yat ve tekne ekipmanları sergisinde yer aldıklarını ve tüm misafirleri beklediklerine değinen Sadim işletme sahibi İsmail Hüseyin Ünal “Fuar güzel ve hareketli, ilerleyen günlerde daha da hareketli olacak. Biz de film olarak teknelerimiz de yangın söndürme malzemeleri ile alakalı ürünlerimizi getirdik, onları sergiliyoruz. Gelip bize danışıp soru sorabilirler, standımıza gelebilirler kendilerine çay ikramımızı yaparız. Tekneler de genellikle kullanılan malzemeler de bahsedeyim, yangın söndürücülerimiz son derece önemli onun haricin de otomatik algılama ve söndürme sistemleri de var onlar da elimiz de mevcut. Gelen herkesi memnuniyet ile karşılarız. 
Teknelerimiz de yangın algılama ve otomatik yangın söndürme sistemi son derece önemli çünkü teknenin motor kabini kapalı bir bölge yani insanlar her an girip içerisine bakamaz, bakmalar mümkün değil. Yangın olduğunda onları haber verebilecek bir sistem önemli. Bunların montajını yapıyoruz teknelerimizin iç kısmına, bunlara ek olarak otomatik söndürme sistemimiz var karbon ve FM200 bazlı onları da koyuyoruz içlerine yangını algıladığında da otomatik söndürüyor" şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN