ŞAMPİYONLUK ZORA GİRDİ

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor 30. hafta karşılaşmasında evinde ligin son sıralarında yer alan Modafen ile karşılaştı. İstanbul temsilcisi ikinci yarının başlarında bulduğu iki golle öne geçti. Maçtan kopmayan lacivert beyazlılar Ali Han ve Nurettin'in bulduğu gollerle skoru eşitledi. Mücadele 2-2 eşitlikle sonlandı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

 Fethiyespor 30. hafta karşılaşmasında ligin son sıralarında yer alan Modafen’i konuk etti. İlk yarısında gol sesi çıkmayan mücadelenin ikinci yarısı golle başladı. 47 ve 51. dakikalarda kornerden kafa vuruşu ile atılan gollerle Modafen 0-2 öne geçti. Maçtan kopmayan Fethiyespor ataklarını hızlandırdı. Art arda gelen tehlikeli atakların sonunda Ali Han 74. dakikada golü bularak mücadeleyi 1-2’ye getirdi. Dakika 80’de Nurettin ceza sahası dışından güzel bir vuruşla topu Modafen filelerine göndererek 2-2’lik eşitliği sağladı. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmadı. Mücadele 2-2 eşitlikle tamamlandı.
Stat: Fethiye İlçe Stadı
HAKEMLER:   Ahmet Ecevit, Gökhan Coşar, Sinan Günaydın, Taner Tuncer
FETHİYESPOR: Enes Fidayeo, Erdinç Karakaş, Ali Han Tunçer, Serdar Ümit Deniz, Talha Mayhoş, Özgür Çelik, Umut Kaya, Nurettin Çakır, Serhat Mutlu, Onur Öztonga
MODAFEN:  Reşat Şen, Hakan Özkan, Haktan Orak, Yunus Emre Kefeli, Emin Kaan Arslan, Ömer Karancı, İsmail Cem Bako, Hüseyin Cankut Atasoy, Emre Can Yıldızhan, Muhammed Şura Çetin, Tunahan Öztürk
Goller:  Emin Kaan Arslan dk47, Hüseyin Cankut Atasoy dk51 (Modafen) Ali Han Tunçer dk74(Fethiyespor), Nurettin Çakır dk80(Fethiyespor)
Sarı Kartlar: Muhammed Şura Çetin dk40(Modafen), Umut Kaya dk65(Fethiyespor),Hakan Özkan dk68(Madafen), Serdar Ümit Deniz dk77(Fethiyespor), Serhat Mutlu dk85(Fethiyespor), Tunahan Öztürk dk90+3(Modafen), hasan Ozan Girgin dk90+5(Modafen)
Kırmızı Kartlar:  
Oyuncu Değişiklikleri: Özgür Çelik oyundan çıktı. Cihad Ateş oyuna girdi. dk62(Fethiyespor), Emre Can Yıldızhan oyundan çıktı. Hasan Ozan Girgin oyuna girdi. dk74(Modafen), Umut Kaya oyundan çıktı. Burak Başkaya oyuna girdi. dk74(Fethiyespor), İsmail Cem Bako oyundan çıktı. Barın Aydoğdu oyuna girdi. dk86(Modafen), İsmail cem Bako oyundan çıktı. H. Orak ve Tunahan Öztürk oyundan çıktı. Mert Yamak ve Mustafa Kaya oyuna girdi. dk90+3(Modafen)
Maçtan Notlar: Karşılaşma güneşli bir havada oynandı. Mücadeleyi CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve 1000’e yakın taraftar izledi.
Maçtan Dakikalar:
Dk 6 Serhat ceza sahasının sağ köşesinden içeriye doğru orta açtı. Topu Modafen defansı kafa ile kornere gönderdi. 
Dk9 Nurettin ceza sahası içerisine güzel bir ara pas verdi. Topla buluşan Umut güzel bir vuruş çıkardı. Modafen oyuncusu Hüseyin topu tam çizgiden çıkartarak uzaklaştırdı. Fethiyespor bu atakta net bir gol pozisyonu kaçırdı.
Dk35 Modafen’in atağını Fethiyespor defansı engelledi.
Dk38 Ali Han ceza sahası içerisinde topla buluştu. Çektiği şut defanstan döndü.
Dk42 Umut Kaya ceza sahsı sağ çaprazdan sert bir vuruş çıkardı. Topu Modafen kalecisi kornere çıkardı.
Dk43 Ali Han ceza sahası içerisinde topu Nurettin’e gönderdi. Topla buluşan Nurettin sert bir vuruşla topu kaleye yolladı. Modafen defansı topu bir kez daha çizgiden çıkartmasını bildi.
Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı 0-0
Dk47 Modafen korner atışı kazandı. Açılan ortada Emin Kaan Arslan kafa ile topu filelere yolladı. 0-1
Dk50 Modafen bir korner atışı daha kazandı. Orta şeklinde kullanılan atışı Muhammed Şura Çetin kafa ile ağlarla buluşturdu. 0-2
Dk64 Ali Han ceza sahası içerisinde pas çıkardı. Topu Modafen defansı kornere çıkardı.
Dk74 Ali Han ceza sahası içerisinde topla buluştu. Çıkardığı güzel şut Modafen fileleriyle buluştu. 1-2
Dk80 Nurettin ceza sahası dışında topla buluştu. Topa uzaklardan sert bir vuruş yaptı. Top Modafen fileleriyle buluştu. 2-2 
Karşılaşma 2-2 eşitlikle sonlandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN