SANİYE KULAÇ, MÜLTECİ SORUNUNU DEĞERLENDİRDİ

Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Fethiye ve Seydikemer bölgelerinde yakalanan göçmenler hakkında konuştu. Kulaç yaptığı konuşmada,'' Keşke Fethiye'de böyle işlere karışan insanlar olmasa'' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Fethiye ve Seydikemer bölgelerinde yakalanan göçmenler hakkında konuştu. Kulaç yaptığı konuşmada,'' Keşke Fethiye’de böyle işlere karışan insanlar olmasa’’ dedi.
Son zamanlarda Fethiye ve Seydikemer’de çok sayıda Afgan ve Suriye uyruklu göçmenler yakalanmaya başladı. Bu konu hakkında Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç FRT TV mikrofonlarına konuştu. 
ŞEHRİMİZE ÇOK SAYIDA MÜLTECİ GELMEYE BAŞLADI
Düzensiz göçmenler hakkında konuşan Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç,’’ Son zamanlarda şehrimize çok sayıda mülteci gelmeye başladı. Bu özellikle Türkiye’de olan bir sorun. Son zamanlarda Fethiye ve Marmaris’te çok karşılaşıyoruz. Fethiye geçiş noktası olduğu için olabileceğini düşünüyorum. Bunun dışında da mülteciler yaşadığı sıkıntıları bir şekilde kandırılma yoluyla Fethiye ve Marmaris civarlarını tercih etmiş olabilirler. Bu konuda önlem alınacağını düşünüyorum. Emniyet ekipleri de bu konu için gereken çalışmaları yapıyor’’ dedi.
İNSANLARIN UMUTLARI VE HAYALLERİNİN ÇALINMASI KONUSUNU KABUL ETMİYORUM
Konuşmasına devam eden Kulaç,’’ Kötü niyetli insanların hep olduğunu ve olacağını düşünüyorum. Keşke Fethiye’de böyle işlere karışan insanlar olmasa. Şahsım olarak çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum. Sonuçta bu işin ticaretini yapıyorlar. Çok daha güzel ticaretler varken, insanların umutları ve hayallerinin çalınması konusunu kabul etmiyorum ve bu konuda çok üzgünüm’’ diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN