SEYDİKEMER BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Seydikemer'de 65 mahalleye eşit ve kaliteli hizmet götürmek için gece gündüz çalışan Seydikemer Belediyesi, saha çalışmalarını daha etkin ve hızlı gerçekleştirmek amacıyla araç filosunu güçlendirdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer’de vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmek için ilçenin 65 mahallesinde hummalı bir şekilde çalışan Seydikemer Belediyesi, 2 adet kazıcı yükleyici alarak araç filosunu genişletti.  Böylece Seydikemer Belediyesi’ndeki araç sayısı 112 oldu. 
Konu ile ilgili açıklama yapan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Muğla’nın yüz ölçümü bakımından en büyük ilçesiyiz. 65 mahallemize eşit ve kaliteli hizmet götürebilmek için tüm belediye birimlerimizle çalışıyoruz. Herhangi bir olumsuz olaya karşı da teyakkuz halindeyiz. Vatandaşlarımıza bu hizmetleri anında ve hızlı götürebilmek için Muğla’da en geniş araç filosuna sahip belediyelerden birisiyiz. Bugüne kadar 110 olan araç filomuzu, 2 adet kazıcı yükleyici aracı alarak   112 adeta çıkardık. Seydikemer Belediyesi olarak durmak yok yola devam, hizmete devam. Yeni araçlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN