SEYDİKEMER'DE ÖRNEK BİRLİKTELİK

Seydikemer Müftülüğü öncülüğünde Seydikemer Belediyesi, Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü ve hayırseverlerin desteğiyle piknik etkinliği düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Tavşanbelen Mesire alanında düzenlenen etkinliğe Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, Seydikemer Müftüsü Orhan Turan, Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürü Engin Maraşlı, Seydikemer Orman İşletme Müdürü Turan Çiğnaklı, yaz kuran kursu öğrencileri ve veliler katıldı. Aşure ikramının da yapıldığı etkinliğe yaklaşık bin kişi katıldı.
DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Birlik ve beraberliğin ön planda olduğu etkinlikte öğrenciler unutulmaya yüz tutmuş oyunları oynayarak doyasıya eğlendiler. Oyunlarda derece yapan öğrenciler ödüllerini Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, Seydikemer Müftüsü Orhan Turan, Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürü Engin Maraşlı, Seydikemer Orman İşletme Müdürü Turan Çiğnaklı’nın elinden aldı.
BAŞKAN OTGÖZ TEŞEKKÜR ETTİ
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz yaptığı açıklamada bu etkinliği düzenleyenlere ve destek olanlara teşekkür etti. Bu tarz etkinliklerin Seydikemer’deki birlik ve beraberliği güçlendirdiğine değinen Başkan Otgöz; “Biz Birlikte Seydikemer’izin en güzel örneğini bugün Tavşanbelen Mesire alanında görmüş olduk. Müftülüğümüzün öncülüğünde düzenlenen bu etkinliğe Belediyemiz, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İlçe Orman İşletme Müdürlüğü destek oldu. Destek veren herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. 

SEYDİKEMER'DE ÖRNEK BİRLİKTELİK

SEYDİKEMER'DE ÖRNEK BİRLİKTELİK

SEYDİKEMER'DE ÖRNEK BİRLİKTELİK

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN