Seydikemer'de 'Yaya Önceliğine' Dikkat Çektiler

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ile Mustafa Ali Türkan, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Trafikte Yaya Geçidi Kullanımı' adlı etkinliğe katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 -

İçişleri Bakanlığı tarafından “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla ülke genelinde başlatılan Yaya Geçidi farkındalık etkinliği Seydikemer’de de yapıldı. Seydikemer Anadolu İmam Hatip Ortaokulu önündeki yaya geçidinde yapılan uygulamaya; Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ile Mustafa Ali Türkan,  Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San ve öğrenciler katıldı. 
Etkinlikte öğrenciler; ‘Trafikte Yayalara Saygı!’, ‘Trafik Kurallarına Uymak Medeniyettir, Çözüm Sendedir’, ‘Dur, Yolda Ben de Varım!” gibi uyarıcı pankartlar taşıyarak yaya önceliğine dikkat çektiler. Öğrencilerden bazıları düdük çalarak trafikte seyir halinde olan araçları durdurup bilgilendirici broşür dağıttılar. Öğrenciler ayrıca Kaymakam Yıldız Büyüker, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Mustafa Ali Türkan, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San ve trafik ekipleri ile trafik ışıklarının olmadığı noktalarda araçları durdurup yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçtiler. 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN