TEOL DİL OKULLARINDA, FTSO ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile TEOL Dil Okulları arasında imzalanan protokol ile FTSO üyelerine özel indirim sağlanacak.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, çalışanlarına ve birinci derece yakınlarına, TEOL Dil Okulları Fethiye Şubesi’nde yüzde 15 özel indirim sağlayan protokol, FTSO Yönetim Kurulu Bakanı Osman Çıralı ile TEOL Dil Okulları Fethiye Şubesi Müdürü Cihan Yeşiltepe arasında 14 Eylül 2022 Çarşamba günü imzalandı.
Turizm bölgesi olması nedeniyle Fethiye ve Seydikemer’de dil eğitiminin çok daha önem kazandığını vurgulayan Başkan Osman Çıralı, protokolün Oda üyelerine ve çalışanlarına yabancı dil eğitiminde önemli bir fırsat sağlayacağını ifade etti. FTSO üyesi işletmelerde en büyük eksikliğin yabancı dil bilen eleman olduğunu belirten Başkan Çıralı, Cihan Yeşiltepe’ye indirim imkânı dolayısıyla teşekkür etti. Protokolün hayırlı olmasını dileyen Çıralı, FTSO üyelerine, Odanın yaptığı protokollerden faydalanmaları çağrısı yaptı.
Protokolün kapsamı hakkında bilgi veren Cihan Yeşiltepe, TEOL Dil Okulları Fethiye Şubesi olarak başta İngilizce kursu olmak üzere Almanca, Fransızca, Rusça dillerini yanı sıra yabancılar için de Türkçe dil kurslarıyla hizmet verdikleri söyledi. Korece ve Flemenkçe dilleri için de talep olması halinde çevrimiçi kurslar düzenlediklerini kaydeden Yeşiltepe, “TEOL Fethiye Dil Okulu olarak, kursiyerlerimize okul, iş hayatı ve sosyal yaşantılarında istedikleri ve hedefledikleri düzeyde yabancı dili konuşabilmeleri için etkin eğitimler veriyoruz. İmzalanan protokol kapsamında FTSO üyeleri, çalışanları ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği yüzde 15 oranındaki indirim 1 yıl süreyle geçerli olacak.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN