Vali Orhan Tavlı'dan kadınlar günü mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Tavlı mesajında 'Sevgileri, emekleri ve fedakârlıkları ile insanlığın umudu olan tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile kutlama mesajı yayınlandı. Yyaınlanan mesajda Kadınlar Günü’nü kutlayan Vali Tavlı “Sevgileri, emekleri ve fedakârlıkları ile insanlığın umudu olan tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Tarihimiz boyunca her alanda ön saflarda yer alan, Kurtuluş Savaşı’nda, vatan savunmasında cepheden cepheye koşan, bugün de mücadeleleri ve başarılarıyla ülkemizi daha ileri ve gelişmiş seviyelere taşımak için çaba sarf eden bütün kadınlarla gurur duyuyoruz.

Aile ve toplum yapısının temel direği kadınların, toplumsal hayatın her alanında etkinlik alanlarının arttırılması ülkemizin aydınlık yarınlara yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır. Bugün geldiğimiz noktada başta kadına yönelik şiddetin önlenmesi olmak üzere eğitim, iş ve toplumsal hayatta kadınlarımızın karşı karşıya kaldığı meselelerin çözüme kavuşturulması amacıyla reform niteliğinde çok ileri düzenlemeler uygulamaya geçirilmiştir. Bu konuda Devletimiz ve hükümetimiz kadınlarımıza her alanda her türlü desteği vermekte ve ilgili kurumlarca en üst düzeyde gerekli çalışmalar yapılmaktadır. 

İlimizde de kadınların hayat şartlarını iyileştirmeye yönelik çalışmalarımızı sürdürüyor, kadın kooperatiflerinin ve kadın girişimcilerin desteklenmesi, kadınların aktif iş gücüne katılmaları ve kadınların yönetici kademelerine yükselmeleri konusunda desteklerimiz devam ediyor.

Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımızın bekası, ülkemizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, aziz Türk Milletinin ulaştığı çağdaşlık seviyesinde Türk Kadınının saygın katkılarını bir kez daha şükranla ifade ediyor, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN