Vay Başımıza Gelenler adlı oyun yılın en iyi yapımı ödüllerinde dereceye girdi

5. Ege Tiyatrolar Birliği Özdemir Nutku Tiyatro Ödülleri açıklandı. En prestijli kategori olan 'Yılın En İyi Yapımı' ödülleri arasında ise Yönetmen Ufuk Emek'in yönettiği Vay Başımıza Gelenler adlı tiyatro oyunu da yer aldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Vay Başımıza Gelenler adlı oyun yılın en iyi yapımı ödüllerinde dereceye girdi5. Ege Tiyatrolar Birliği Özdemir Nutku Tiyatro Ödülleri açıklandı. En prestijli kategori olan “Yılın En İyi Yapımı” ödülleri arasında ise Yönetmen Ufuk Emek’in yönettiği Vay Başımıza Gelenler adlı tiyatro oyunu da yer aldı.

Ege Tiyatrolar Birliği’nce organize edilen 5. Ege Tiyatrolar Birliği Özdemir Nutku Tiyatro Ödül Töreni İzmir’de gerçekleştirildi. Fethiye’de uzun yıllarıdır tiyatro sanatına hizmet eden Tiyatro Emek, 5. Özdemir Nutku Tiyatro Ödülleri’ndeki en prestijli kategori olan “Yılın En İyi Yapımı” ödülünde 57 ekiple yarıştı ve ilk üçe girdi. “Vay Başımıza Gelenler” adlı komedi/Fars türündeki oyun ile yarışan Tiyatro Emek, ödüle aday ilk üç ekipten biri oldu ve başarısını taçlandırdı. 

“Bu başarı hepimizin”
Program hakkında açıklamada bulunan Yönetmen Ufuk Emek, “Bu denli önemli bir jüri tarafından değerlendirilmek, başarılı olarak görülmek ve takdir edilmek onur verici, başarı oyuncusundan teknik ekibe kadar hepimizin ortak başarısıdır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN