Zeytinyağı kalite ödül töreni hazırlıkları başladı

İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak başkanlığında düzenlenen toplantıda Zeytinyağı Kalite Ödül Töreni'nde yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda İl Müdürü Barış Saylak Başkanlığı’nda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Ticaret Odaları Başkanları, Muğla Ticaret Borsası Başkanı, Ziraat Odaları Başkanları, Muğla Tariş Başkanı ve Zeytin Dostu Derneği temsilcisinin katılımları ile İstişare toplantısı gerçekleştirildi.
Yapılan toplantıda İl Müdürlüğü tarafından yapılacak Ödül Töreni için yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Bu yıl 3.sü düzenlenecek olan ve 132 adet zeytinyağı başvurusu yapılan “Zeytinyağı Kalite Yarışması” na gösterilen büyük ilgi ve yarışmanın devamlılığı için karşılıklı görüşlerin paylaşıldığı toplantıda, Kaliteli Zeytinyağı üretimi hakkında yapılması gereken çalışmalar konuşuldu.
Ayrıca Sıtkı Koçman Üniversitesi ile birlikte düzenlenecek olan “Zeytinyağı Çalıştayı” hakkında görüş ve öneriler değerlendirildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN