15 Temmuz Şehitleri Fethiye'de Anıldı

FETÖ Terör Örgütü'nün hain darbe teşebbüsüne karşı verilen şanlı zaferin 8'inci yıldönümünde Fethiye'de 15 Temmuz Şehitleri'ni Anma Programı düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Fethiye Kaymakamlığı’nın öncülüğünde Fethiye Belediyesi’nin katkılarıyla “15 Temmuz Şehitlerini Anma” programı düzenlendi.
15 Temmuz Şehitleri için Fethiye Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek, Fethiye Belediye Başkan Vekili Metin Sevinç, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan program 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitlerimiz için okunan Kur’an Tilaveti ile devam etti. Daha sonra programda konuşan Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak, “Bu millet FETÖ ihanetini asla unutmayacaktır” dedi. 
Programında duygu dolu anlar yaşanırken Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı emekli Astsubay Kıbrıs Gazisi Namık Ünal, günün anlamıyla ilgili konuşma yaptı. 
Protokol konuşmalarından sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sinevizyon gösterisi sunuldu. Program, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından çeşitli etkinlikler ile sona erdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN