500TL'LİK KUZUGÖBEĞİ İLGİ GÖRÜYOR

Fethiye'de bu yıl 12'incisi düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali son günde de vatandaşın yoğun ilgisi ile devam etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Pandemiden dolayı 2 yıldır düzenlenemeyen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali bu sene 12.si yapıldı. Fethiye'de bu yıl 12'incisi düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali vatandaş tarafından yoğun ilgi gördü. Festivalde Kuzugöbeği’nin kilosu ise 500 liradan satışa sunuldu.
Festivalde Kuzugöbeği Mantarı’na ilginin yüksek olduğunu söyleyen Tunahan Beğeç,’’ Muğla Sıtkı Koçman Organik Tarım öğrencisiyim. Kuzugöbeği Mantar’ına ilgi yüksek. Bununla birlikte satışlar da iyi durumda. Kuzugöbeği’nin kilosu 500 lira, Şitake Mantarı ise 200 liradan satılıyor’’ dedi.


“FESTİVAL BÜYÜK BİR COŞKUYLA DEVAM EDİYOR”
Festivalin büyük bir coşkuyla devam ettiğini söyleyen Süleyman Kocaman,’’ Festival 3 gündür büyük bir coşkuyla devam ediyor. Gece gündüz buradayız. Her türlü aktivite var. Herkesi buraya bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.


“FESTİVAL VATANDAŞLARIN İLGİ ODAĞI HALİNE GELDİ”
Festivali değerlendiren Üzümlü Mahallesi Muhtarı Erkan Arıcan,’’ Pandemi’den dolayı iki yıl yapamadığımız festivalin bu yıl 12.’sini yapıyoruz. Cuma günü sosyal tesisimizin açılışıyla başladı. Burada vatandaşlar eğleniyor. Bu festival yöresel ürünlerle ilgili bir festival. Dışarıdan el sanatları, boncuk işlemeleri gibi ürünler geliyor. Öncelikle ön plana çıkan dastarımız var. Festival Edip Akbayram konseri ile son bulacak. Şampiyon olan Yeşilüzümlüspor için kupa takdimi yapacağız. Festival vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Herkes mutlu’’ dedi.
500TL'LİK KUZUGÖBEĞİ İLGİ GÖRÜYOR500TL'LİK KUZUGÖBEĞİ İLGİ GÖRÜYOR500TL'LİK KUZUGÖBEĞİ İLGİ GÖRÜYOR500TL'LİK KUZUGÖBEĞİ İLGİ GÖRÜYOR500TL'LİK KUZUGÖBEĞİ İLGİ GÖRÜYOR500TL'LİK KUZUGÖBEĞİ İLGİ GÖRÜYOR

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN