Ak Parti İl Başkanı Mete, Seydikemer'de Vatandaşların Taleplerini Dinledi

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Seydikemer'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kadem Mete'ye ziyaretlerinde Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, başkan yardımcıları ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş de eşlik etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete Seydikemer’e gelerek hem esnaf ziyaretlerinde bulundu hem de Eşen Mahallesi’nde vatandaşların taleplerini dinledi. AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’ye Seydikemer programında; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti. 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELİNDİ 
Ziyaretler kapsamında ilk olarak Seydikemer’in Eşen Mahallesi’ndeki Cuma pazarı ziyaret edilip pazarcı esnafın istekleri dinlendi. AK Parti İl Başkanı Mete’ye mahalle sakinlerinden yoğun ilgi olurken, kendisiyle sohbet etmek isteyen vatandaşların taleplerini dinledi. Daha sonra Pazar girişinde satılan Kar Şerbeti masasının başına geçen AK Parti İl Başkanı Mete ve İlçe Başkanı Gümüş, burada kar şerbeti ikramında bulundu. Daha sonra Eşen Köy Kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelindi. Burada da vatandaşların talepleri dinlenip not edildi.
Eşen Mahallesindeki ziyaretlerin ardından Başkan Otgöz, AK Parti İl Başkanı Mete, İlçe Başkanı Gümüş ve beraberindeki heyet Tavşanbelen’de inşaatı devam eden Seydikemer Devlet Hastanesi’ndeki çalışmalar yerinde incelendi. Adete özel bir hastane donanımına sahip olacak Seydikemer Devlet Hastanesi’ndeki çalışmaların en kısa sürede biteceği bilgisi paylaşıldı.

GERİŞBURNU VE UĞURLU SANAYİSİ ZİYARET EDİLDİ
Hastane ziyaretinin ardından Gerişburnu ve Uğurlu Mahallesi’nde bulunan sanayi esnafı ziyaret edildi. Başkan Otgöz, AK Parti İl Başkanı Mete, İlçe Başkanı Gümüş ve beraberindeki heyet burada da sanayi esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi. 
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ziyaret dolayısıyla AK Parti İl Başkanı Kadem Mete’ye teşekkür ederek; “Seydikemer’de gerçekleştirdiğimiz her projenin destekçilerinden biri de AK Parti Muğla İl Başkanımız Kadem Mete Bey’dir. Bugün ilçemizi ziyaret ederek hem esnaflarımızın sorunları, taleplerini dinledik hem de hayata geçirilen projeleri birlikte görüp, inceledik. Ben bu ziyaret dolayısıyla kendisine ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanımız Salih Gümüş’e teşekkür ediyorum” dedi.
Seydikemer’in hak ettiği yatırımları almasında en büyük etkenin Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün çalışkanlığı olduğuna vurgu yapan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, kendilerini Seydikemer’de ağırlayan Başkan Otgöz’e, İlçe Başkanı Salih Gümüş ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Seydikemer’de yaşayan vatandaşların ve esnafların isteklerini dinlediklerini, bu talepleri not edip ilgili mercilerle görüşeceklerini kaydeden AK Parti İl Başkanı Mete, Seydikemerlilere  kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN