Amatör Futbol'da haftaya bakış

Amatör sporda bu hafta maçlar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

BAL 9.BÖLGE 3.GRUP
Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup’ta Muğla takımları  Muğlaspor ve Yatağanspor mücadele ediyor. 5. haftada Muğlaspor Kemalpaşaspor’a konuk oldu. Müsabakayı Muğlaspor 1-0 kaybetti. Bu sonucun ardından Muğlaspor 6 puan ile 6. sırada yer aldı. Yatağanspor evinde Efeler 09 Spor’u konuk etti. Kendi evinde 1-0 mağlup olan Yatağanspor 7 puan ile ligin 5. sırasında yer alıyor.

SÜPER AMATÖR B GRUBU
Altı takımın mücadele ettiği Muğla Süper Amatör B Grubu’nda dördüncü hafta karşılaşmaları tamamlandı. Bu hafta sonu oynanan karşılaşmalarda  Dalyanspor evinde Seydikemer Bld. Spor’u 1-0 yendi. Dalaman Bld. G.Spor Ortaca Bld.Spor ile karşılaştı. Ev sahibi takım mücadeleyi 4-3 kazandı. Menteşe Yerküpespor evinde oynadığı mücadeleyi Marmaris G.Spor’a 1-0 kaybetti. 4.hafta karşılaşmalarının sonunda Dalaman Bld.G.Spor 10 puan ile ligin zirvesinde yer alıyor. Dalyanspor 7 puan ile averajla 2. sırada bulunuyor. Marmaris G.Spor A.Ş. 7 puanla 3. Sırada, Seydikemer Bld.Spor 5 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Ortaca Bld.Spor 4 puanla 5. sırada, ligin son sırasında ise henüz puanı bulunmayan Menteşe Yerküpespor yer alıyor.

1.AMATÖR C GRUBU
Muğla 1. Amatör C Grubu’nda 5. Hafta karşılaşmaları tamamlandı. Bu hafta sonu oynanan 5. Hafta karşılaşmalarında  F.Y.Mahalle K.Spor evinde Köyceğiz Bld.Spor’a karşı 5-1’lik farklı bir skorla maçı kazandı. Yeşilüzümlüspor evinde Çamköyspor ile 2-2 berabere aldı. F.Gençlik ve Spor Har. Günlükbaşıspor ile oynadığı maçta evinde 3-3 berabere kaldı. Karaçulhaspor deplasmanda Köyceğizsportif’i 5-0 ile geçti. Bu sonuçlar ardından Karaçulhaspor averaj ile 11 puanla ligin lideri konumuna geçti. Yeşilüzümlüspor averaj ile 11 puanla 2. sıraya geriledi. Günlükbaşıspor 8 puan ile 3. olurken, F.Gençlik ve Spor Har. averaj ile 8 puanla 4. sırada bulunuyor. F.Y.Mahallespor 7 puanla 5. sırada, Çamköyspor 5 puan ile 6. sırada yer alıyor. Köyceğiz Bld.Spor 3 puanla 7. sıradayken Köyceğizsportif puansız bir şekilde ligin son sırasında yer alıyor.   

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN