Amatör Futbolda Bu Hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde:

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

BAL 9.BÖLGE 3.GRUP 
Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup 9. hafta da Muğlaspor evinde Aydın Kızılyıldızspor’u 1-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından Muğlaspor 9 puan ile 7. sırada bulunuyor. Yatağanspor ise deplasmanda Çine Madranspor’u 3-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Yatağanspor 13 puan ile ligin 5. sırada yer aldı. Bu sonuçların ardından Muğla temsilcisi iki takım haftayı galibiyet ile tamamladı.


SÜPER AMATÖR B GRUBU
Altı takımın mücadele ettiği Muğla Süper Amatör B Grubu’nda 7. hafta karşılaşmaları tamamlandı. 
Seydikemer Bld.Spor evinde Menteşe Yerküpespor’u 1-0 mağlup etti. Puanını 14’e yükselten ev sahibi takım averajla 2. sırada bulunuyor. Menteşe Yerküpesor ise puansız bir şekilde ligin son sırasına demir atmış durumda. Dalyanspor evinde Dalaman Bld.G.Spor’u 3-0 net bir skorla mağlup etti. Böylelikle ev sahibi takım 14 puanla lierlik koltuğuna oturdu. Dalaman temsilcisi ise 13 puanla 3. Sıraya geriledi. Marmaris G.Spor A.Ş. evinde Ortaca Bld.Spor’a 6-0 farklı bir skorla mağlup oldu. Bu sonucun ardından ev sahibi takım 7 puanla 5. sırada yer alırken Ortaca Bld.Spor 11 puanla 4. sırada bulunuyor.
Ertelenen 5. hafta mücadelesi Dalaman Bld.G.Spor - Seydikemer Bld.Spor karşılaşması’nda Seydikemer Bld.Spor mücadeleyi 1-0 kazandı.


1.AMATÖR C GRUBU
Muğla 1. Amatör C Grubu’nda 9. hafta karşılaşmaları tamamlandı.
F.Y.Mahalle K.Spor evinde Günlükbaşıspor’u 4-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından ev sahibi takım 16 puanla 3. sırada bulunuyor. Günlükbaşıspor 10 puanla 5. sırada yer alıyor. F.Gençlik ve Spor Har. evinde Yeşilüzümlüspor’a 5-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Yeşilüzümlüspor 19 puanla liderliğe yükselirken ev sahibi takım 14 puanla 4. sırada yer alıyor. Karaçulhaspor evinde Çamköysporla 0-0 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Karaçulhaspor 19 puan averajla 2. sıraya geriledi. Çamköyspor ise 8 puanla 7. sırada bulunuyor. Köyceğizsportif evinde Köyceğiz Bld.Spor’a 3-2 mağlup oldu. Köyceğiz Bld.Spor 10 puanla averaj dolayısıyla 6.sırada bulunuyor. Köyceğizsportif ise ligin son sırasında bulunuyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN