Başkan Akdenizli Seydikemerli Muhtarların Gününü Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle ilçe genelindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek günlerini kutladı. Başkan Akdenizli, 65 mahalle muhtarının katıldığı buluşmada, birlikte hareket ederek Seydikemer'i daha refah bir seviyeye taşıyacaklarını belirtti.

Başkan Akdenizli Seydikemerli Muhtarların Gününü Kutladı

Programa Yoğun Katılım

Seydikemer Belediyesi’nde gerçekleşen programa; Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, İlçe Emniyet Müdürü Hacı Osman Turgut, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sadık Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Mustafa Tanır, Muharrem Gökcen, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Güven’den Teşekkür

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, programda yaptığı konuşmada Başkan Akdenizli’ye ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Güven, muhtarların, belediye ile iş birliği içinde daha iyi hizmetler sunacağını vurguladı.

Başkan Akdenizli Seydikemerli Muhtarların Gününü Kutladı

Başkan Akdenizli: “Muhtarlarımız, Demokrasinin Temel Taşıdır”

Başkan Akdenizli, muhtarların demokrasinin temel taşları olduğunu belirtti ve şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarımıza verdiği önemi biliyoruz. Sizler, mahallelerinizde vatandaşların ilk başvurduğu yerlersiniz. Bu nedenle taleplerin bizlere iletilmesi konusunda büyük bir sorumluluk üstleniyorsunuz. Hep birlikte çalışarak Seydikemer’imizi daha güzel yerlere taşıyacağız.” 

Başkan Akdenizli Seydikemerli Muhtarların Gününü Kutladı

Kaymakam Büyüker: “Muhtarlarımız Yerel Demokrasinin Temsilcisidir”

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker de konuşmasında muhtarların, devletin yerel temsilcileri olarak önemli bir rol oynadığını belirterek, “Muhtarlar, yerel demokrasinin en eski ve en önemli temsilcileridir. Halk ile devlet kurumları arasında köprü görevi gören muhtarlarımızın gününü kutluyorum” dedi.

Program, muhtarların gününü kutlayan dileklerle sona erdi.