Başkan Aras, Seydikemer için otogar müjdesi verdi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, göreve geldiğinden itibaren 100 günde yapılanları anlattığı toplantıda Seydikemer'e otogar müjdesi verdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras “100 Günde Neler Yapılabilir” tanıtım töreni ile 31 Mart yerel seçimlerinden sonra yapılan hizmet ve gerçekleştirilen projeleri anlattı. “Halkçı, sosyal belediyecilikle vatandaşlarımızın yanında olacağız” diyen Başkan Aras, Seydikemer için de otogar müjdesi verdi.
Seydikemer’e Otogar Yapılacak
Muğla’nın 13 ilçesi için hizmet ürettiklerini söyleyen Başkan Aras, yollar, nazım imar planı, dirençli kentler, kültür merkezleri, otogarlar, spor kulüplerine destek, yeni otobüs hatları, öğrenciye ulaşımın 1 TL yapılması konularında da katılımcılara bilgi verdi. 
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda deniz otobüsü seferlerini başlattıklarını söyleyen Başkan Aras, Kabotaj’ın denizlerin Kurtuluş Savaşı olduğunu, bu hizmetin o gün devreye alınmasının gururunu yaşadıklarını belirtti. Yeni bir sinerji ile Muğla’ya hizmet ettiklerini belirten Başkan Aras bu işlerin bir ekip işi olduğunu söyleyerek Seydikemer için yeni otogar müjdesi verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN