Başkan'dan Örnek Davranış

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Zorlar Şehit Jandarma Onbaşı Hasan Küçükçoban İlköğretim Okulu'nun minik öğrencileri arasında heyecan yarattı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli’yi sınıf arkadaşlarıyla buluşturan Sevim Abalı, sınıf başkanlığı seçimleri için yaptığı kampanyada, arkadaşlarına eğer seçilirse Belediye Başkanı’nı okula davet edeceği sözünü verdi. Bu cesur vaat hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin dikkatini çekti. Seçim günü geldiğinde, Sevim’in sınıf arkadaşları ona güvenlerini göstererek oylarıyla desteklediler ve sevim sınıf başkanı olarak seçildi. Vaadini yerine getirmek için harekete geçen Sevim, Başkan Akdenizli ile iletişime geçti.

“ADIM ATMAKTAN ÇEKİNMEYİN”
Başkan Akdenizli, 3’üncü sınıf öğrencisi Sevim’in bu isteğini kırmayarak okula sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Akdenizli’nin ziyareti, öğrenciler arasında büyük bir coşku yarattı. Akdenizli, sınıfı ziyaret ederek öğrencilerle sohbet edip, onların sorularını yanıtladı. Geleceğin liderleri olmaları için onlara ilham veren Akdenizli, “bugün bir sınıfa, yarın bir belediyeye, gelecekte ülkeye yönetici olmak için adım atmaktan çekinmeyerek, cesaretli olmanız gerektiğini altınızı çizerek söylüyorum” dedi. Ayrıca, öğrencilere demokrasi ve liderlik hakkında değerli dersler verdi. Bu olay, Seydikemer’deki Zorlar İlkokulu’nda unutulmaz bir an olarak tarihe geçti. Sevim Abalı’nın liderlik yolculuğu ve Akdenizli’nin destekleyici tutumu, diğer öğrencilere de örnek oldu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN