Başkan Oğuzhan Teke'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke yazılı mesajında, '30 Ekim 1918'den itibaren başlayan Türk Toprakları'nın haksız işgali, Türk Kurtuluş Harekatı ile son bulacaktır. Türk Toprakları'nda 4 yıl süren haksız işgal, 5 bin yıllık tarihi boyunca hür yaşamış Türk Milleti'nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki haklı mücadelesi ile son bulmuştur' ifadelerine yer verdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke mesajına şu sözler ile devam etti, "30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun. 30 Ekim 1918'den itibaren başlayan Türk Toprakları'nın haksız işgali, Türk Kurtuluş Harekatı ile son bulacaktır. Türk Toprakları'nda 4 yıl süren haksız işgal, 5 bin yıllık tarihi boyunca hür yaşamış Türk Milleti'nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki haklı mücadelesi ile son bulmuştur. Türk Milli Mücadele'nin Batı Cephesi'nde ki 5 büyük muharebemizin son mücadelesi olan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile Dumlupınar da başlayan büyük taaruzumuzun 30 Ağustos günü Türk Milleti 7 düvel ile birlikte Yunan güçlerini de denize dökmüştür.
Afyon-Kütahya hattı boyunca, Malazgirt'de ki mücadelemizle bu topraklar Türk'ündür, bu topraklar İslam'ındır diyen Türk Milleti , Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri dehasıyla birlikte Haçlı zihniyetine bir kez daha Türk - İslam tokatını  vurmuştur. 30 Ağustos Zaferi'miz Türk Milleti'nin Anadolu'ya 1071 Malazgirt Savaşı ile girişinin, 1176 Miryokefalon Savaşı ile olan yurt tutkusunun ve Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte yurt kurtuluşunun vurduğu mühürdür. Bizler Ülkücü Türk Gençliği olarak '2023 Lider Ülke Türkiye' bilinciyle Türkiye Cumhiyeti Devleti'nin ilelebet payidar kalmasının teminatı olarak ülkemizin  bekası için her türlü mücadeleye hazır olduğumuzu Yüce Türk Milletine bildiriyoruz."

Başkan Oğuzhan Teke'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN