BAŞKAN OTGÖZ, ASKER YEMEĞİNE KATILDI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek olan AK Parti Seydikemer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Atlan Saçlı'nın oğlu için düzenlenen 'Asker Yemeğine' katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Seydikemer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Atlan Saçlı tarafından, vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek olan oğlu Serhat Saçlı'ya ‘Asker Yemeği’ etkinliği düzenlendi. Bağlıağaç Mahallesi’ndeki evinde düzenlenen yemeğe Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak ve Mustafa Karakuş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Zeynep Yalçınsoy, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
 Vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek olan Serhat Saçlı’ya hayırlı tezkereler dileyen Başkan Otgöz; “Her yetişkin kardeşlerimizin olduğu gibi Serhat kardeşimizde vatana olan vefa borcunu ödeyecektir. Baba ocağından Peygamber ocağına, şerefli Türk ordusunun askeri olma yolunda askere gidecek olan Serhat Saçlı ve tüm gençlere hayırlı tezkereler dilerim. Allah tam zamanında ailesine ve sevdiklerine kavuşmasını nasip etsin. Rabbim tüm askerlerimizi korusun inşallah, ayaklarına taş değmesin” dedi.
     
BAŞKAN OTGÖZ, ASKER YEMEĞİNE KATILDI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN