BAŞKAN OTGÖZ: 'BAYRAMLAR BİRLİKTE GÜZEL'

AK Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı ve Seydikemer Belediyesi tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramın birinci günü düzenlenen bayramlaşma programında AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, partililer ve vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı ve Seydikemer Belediyesi tarafından Teras Kafe ve Restoranda bayramlaşma programı düzenlendi. Pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamayan bayramlaşma programı pandeminin etkisinin yitirmesiyle Seydikemer’de büyük coşkuyla gerçekleşti. Bayramlaşma programına; AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaplan, AK Parti Seydikemer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, dizi ve sinema oyuncusu Özlem Balcı, partililer ve vatandaşlar katıldı. 


MİLLETVEKİLİ DEMİR: “ALLAH BU MİLLETİ KARŞIT GÖRÜŞTEKİLERİN ELİNE VERMESİN”
Bayramlaşma programında ilk olarak konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir; “Hepinizin bayramı mübarek olsun. Allah sağlıkla nice bayramlara ulaştırsın. Yoğun bir ramazan ayı yaşadık. İftar ve sahur programlarına katıldık. Hep birlikte çok daha güçlü, çok daha aydınlık yarınlara yürüyoruz. AK Parti olarak 20 yıldır iktidardayız. Bu zaman zarfında hayata geçirdiğimiz projeler, yatırımlar saymakla bitmez. Türkiye her geçen gün büyüyor ve güçleniyor. Türkiye güçlendikçe, hem içimizde hem de dışımızdaki düşmanlar kıskanıyor ve çeşitli oyunlarla ülkemizin birliğini, beraberliğini bozmaya çalışıyor. Ama milletimiz bu oyunları görüyor ve onlara prim vermiyor. Allah bu milleti karşıt görüştekilerin eline vermesin. 2023 seçimlerinde yine liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.
Seydikemer’de olmaktan oldukça mutlu olduğunu belirten Vekil Demir, Seydikemer’in çok şanslı bir ilçe olduğunu söyleyerek; “Seydikemer’de çok çalışkan bir belediye başkanı ve ilçe başkanı var. Yakup Başkanım ve Salih Başkanımla Seydikemer için sürekli istişare halindeyiz. Ankara’da da yatırımları birlikte takip ediyor, gerekli görüşmeleri sağlıyoruz. Bu birlikteliğin sonucunu Seydikemer’de yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Seydikemer Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı, hizmete açıldı. Sırada 150 yataklı Seydikemer Devlet Hastanesi var. Allah’ın izniyle 2022 yılı içerisinde onun da açılışını gerçekleştireceğiz. Seydikemer’e yatırımlar durmadan gelecek” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından vatandaşların taleplerini dinleyen Milletvekili Demir, ulaşım ile ilgili konuları yakından takip edeceğini ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Seydikemer’e davet edeceğini ifade etti. 


İLÇE BAŞKANI GÜMÜŞ: “2023 SEÇİMLERİNİ KAZANMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Gümüş, partililerin ve vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Gümüş; “Ramazan ayını dolu dolu, güzel bir şekilde geçirdik. Allah tuttuğumuz oruçları, ibadetlerimizi inşallah kabul eder. Bayramın birinci günü düzenlediğimiz bayramlaşma programında partililerimiz ve vatandaşlarımızla buluştuk. Yaklaşık 2 yıldır bayramlaşma programında bir araya gelemiyorduk. Bir araya gelmeyi, bayramı dolu dolu geçirmeyi hepimiz çok özledik. İnşallah bu birlikteliğimiz hiçbir zaman bozulmaz ve nice bayramlarda buluşmak nasip olur. AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak her zaman dim dik ayaktayız. Bizi yıldırmaya çalışanlara karşı bir ve beraberiz, yıldırmaya çalışsalar da yılmayacağız. 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Son gücümüze kadar onun yanındayız ve 2023 seçimlerini kazanmak için çok çalışacağız. Sağ olsun Vekillerimiz ve Sayın Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, Seydikemer’e yatırımların gelmesi için büyük çaba sarf ediyor. Bizlerde Seydikemer için daha çok çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


BAŞKAN OTGÖZ, YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Başkan Otgöz; “AK Parti Seydikemer İlçe Teşkilatımızın düzenlediği bayramlaşma programında sizlerle bir arada olmaktan oldukça mutluyuz. Tabi ki maalesef 2 yıldır bayramlaşma programı yapamıyorduk. Ama artık pandemi etkisini yitirmeye başladı. 2 yılının ardından yeniden bir aradayız. Bayramlar birlikte güzel. Bu birlikteliğimiz, beraberliğimiz inşallah daim olur” dedi.
Yatırımlar hakkında partililere ve vatandaşlara bilgi veren Başkan Otgöz, futbol sahası yapımı, yaya köprüsü ve Seydikemer Devlet Hastanesi’nin son durumu hakkında konuştu. Başkan Otgöz; “İlçemizde spora ve sporcuya yatırımlarımız devam ediyor. Seydikemer Belediyespor’un sahası yeniden restore edilecek. Ayrıca ilçemize yapılması için 3 adet halı saha sözünü aldık. Belen Mahallesi ve Belediye Hizmet Binasını birleştirecek olan köprüde ihale aşamasına gelindi.  İhaleyi yaptıktan sonra inşallah köprünün yapımına başlayacağız. Çok şükür Allah, verdiğimiz sözleri yerine getirmeyi bizlere nasip ediyor. Seydikemer’e bir hastane kazandırmak için çok çabaladık, bugün hastanemizde çalışmalar son hızıyla devam ediyor. 2022 yılı içerisinde inşallah hep birlikte açılışını gerçekleştireceğiz. Muğla Milletvekillerimiz Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan’a, Bakan ve Bakan Yardımcılarımıza ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Seydikemer’e yapılan her projenin arkasında sonsuz emekleri var” ifadelerini kullandı. 
Konuşmaların ardından vatandaşlar taleplerini ve beklentilerini iletti. Programda konuşan bir vatandaş Seydikemer sınırları içerisinde bulunan Sarıyer ve Kavaklı Bölgesinde kamyon şoförlerinin çok fazla kaza yaptığını, bu kazaları en aza indirilmesi için 2 adet kaçış rampası yapılması talebinde bulundu. Bu talebi kaydettiklerini belirten Başkan Otgöz, yapılması için takipçisi olacağını da sözlerine ekledi. 
BAŞKAN OTGÖZ: 'BAYRAMLAR BİRLİKTE GÜZEL'BAŞKAN OTGÖZ: 'BAYRAMLAR BİRLİKTE GÜZEL'

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN