Başkan Otgöz kadınları unutmadı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede çalışan kadın personelin ve Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker'in Kadınlar Gününü kutlayarak çiçek takdiminde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde çalışan kadın personelleri unutmadı. Belediye ana giriş kapısından itibaren başlayarak tüm birimleri ziyaret edip, çalışan kadın personellere ve belediyeye ziyarete gelen kadınlara tek tek karanfil dağıtan Başkan Otgöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
Seydikemer Belediyesi olarak kadın çalışanlara büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Otgöz, kadın elinin değdiği her yerin çiçek gibi açıp güzelleştiğini kaydetti. Kurtuluş Savaşı'nda cephede düşmana karşı savaşan kadınlarımızın kahraman ruhunun bugün de var olduğunu belirten Başkan Otgöz, bunun en büyük örneğinin geçtiğimiz yaz meydana gelen orman yangınlarında yaşandığını belirtti. Eline küreği, tırmığı alan, su hortumunu sırtlanan kadınların nasıl canla başla mücadele verdiğini tüm Türkiye’nin ve dünyanın gördüğünü dile getiren Başkan Otgöz; “Türk kadını her zaman ve her şartta; cesareti, fedakarlığı, çalışkanlığı sayesinde örnek olmuş ve örnek olmaya devam edecektir. Burada hep birlikte Seydikemer’iz! Her başarının altında sizin özverili çalışmalarınız yatıyor. Verdiğiniz emekler dolayısıyla teşekkür ederim” dedi.


İLK KADIN KAYMAKAMIN GÜNÜNÜ KUTLADI 
Belediye personeline karanfil dağıtımının ardından Seydikemer Kaymakamlığına ziyarette bulunan Başkan Otgöz, Seydikemer’in ilk kadın kaymakamı Yıldız Büyüker’in de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Çalışmalarından dolayı Kaymakam Büyüker’e teşekkür eden Başkan Otgöz, çiçek takdiminde bulundu. Kaymakam Büyüker, nazik davranışı nedeniyle Başkan Otgöz’e teşekkür etti.
HaberHaber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN