BAŞKAN OTGÖZ, TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 177'NCİ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci yıl dönümü ve 4-10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Türk Polis Teşkilatı’nın görevini hem yurt içinde hem de yurt dışında başarılı bir şekilde yerine getirdiğini ifade eden Başkan Otgöz; “Polis Teşkilatımız 177 yıldır Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakarlık ve özveriyle yerine getirmektedir.  
Polis Nizamnamesi'nin 10 Nisan 1845'te yayımlanmasıyla temelleri atılan Türk Polis Teşkilatı, çağın gereklerine ayak uydurarak her alanda kendini geliştirmiştir. Çalışmalarında son teknolojiyi kullanan, suçun önlenmesinde ve suçlunun yakalanmasında büyük başarılara imza atan Türk Polis Teşkilatı, çalışmalarıyla tüm dünyaya örnek olmuştur. Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polisi, milletimizin gönlünde de hak ettiği yeri almış bulunmaktadır.
Tüm bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize ve hala görevi başında bulunan polislerimize de minnet ve saygımı sunuyorum.” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN