BRONZLAŞMADA İLK TERCİH DOĞAL ÜRÜNLER

Yaz sezonu hızlı bir şekilde devam ederken insanlar sağlıklı bir şekilde bronzlaşmanın yollarını aramaya devam ediyor. Bu konuda fikirlerini söyleyen aktar işletmecisi Ahmet Aytopçu seçimini market ürünlerinden ziyade sağlıklı yağlardan yana kullandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de Ağustos ayının ikinci haftası yaşanırken termometreler ise 33 dereceleri göstermeye başladı. Birçok yerli ve yabancı turist ise deniz, kum ve güneşin tadını çıkartırken insanların aklında ‘’Nasıl sağlıklı şekilde bronzlaşabilirim?’’ sorusu geldi. Bu sorunun cevabını ise aktar işletmecisi Ahmet Aytopçu FRT TV mikrofonlarına yanıtladı.
BU ÜRÜNLER CİLDE FAYDALI
Sağlıklı bronzlaşma hakkında konuşan Ahmet Aytopçu,’’ 2015 tarihinde emekli olduktan sonra aktarda çalışmaya başladım. İnsanların ve turistlerin özellikle yaz aylarında bronzlaşmak için kakao yağı, susam yağı, havuç yağı ve kayısı çekirdeği yağına ilgisi arttı. Saf olduğu için de marketlerdeki yağlara oranla cilde de daha faydalı.  Yağlar kişinin tercihine göre karıştırılıp ya da tek tek de kullanılabilir. Bilinen bir yan etkisi de görülmemektedir’’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN