Büyük Zafer 102 Yaşında

Seydikemer'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'inci yıldönümü düzenlenen törenle coşku ve gururla kutlandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’inci yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Seydikemer’de de düzenlenen törenle kutlandı. Törene Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı B.Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş,Mustafa Tanır, Muharrem Gökcen, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Hacı Osman Turgut, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven ve mahalle muhtarları, Sivil Toplum kuruluşu başkanları, daire amirleri, belediye birim müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı. 
Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve  Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli tarafından 
Seydikemer Hükümet Konağı ve Seydikemer Belediyesi önündeki Atatürk heykeline çelenk sunumu ile başlayan törende, Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söylendi. 
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Astsubay Kıdemli Çavuş İrfan Eğribayat yaptı.
Eğribayat; “Tarihte emsali görülmemiş eşsiz kahramanlık zaferlerinden birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 102’inci yıl dönümünü ilk günkü gururu ve heyecanıyla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. 30 Ağustos Zaferi, Başkomutan Mustafa Kemal önderliğinde yüce Türk Ulusu emperyalist güçlerin işgalci ordularını yendiğimiz, esaretin son bulduğu, kahramanlıkların şaha kalktığı, bağımsızlığa ve özgürlüğe kavuştuğumuz, Anadolu’nun sonsuza kadar Türk yurdu olacağının belgesi ve istikbalimizin ölümsüz abidesi olmuştur” ifadelerini kullandı. 
Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenin ardından Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B.Önder Akdenizli, Kaymakamlık makamında bayram tebriklerini kabul etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN