CHP'den Beşkaza Meydanı'nda İftar

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından hayırseverlerin desteği ile Beşkaza Meydanı'nda iftar programı düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Düzenlenen iftar yemeğine CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban,Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, CHP Geçmiş Dönem Milletvekili Nurettin Demir, FTSO Başkanı Osman Çıralı, Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, FETOB Başkanı Bülent Uysal, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar yemeği ile ilgili açıklama yapan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir “Mübarek Ramazan Ayı’nın bitmesine ve Ramazan Bayramı’nı karşılamamıza 2 gün kaldı. Ramazan Ayı boyunca hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile mahallelerimizde iftar yemekleri verdik. Bugünde Beşkaza Meydanı’nda iftar yemeği programını düzenledik. Tüm hayırseverlerimize buna vesile oldukları için teşekkür ederim. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN