CHP'DEN ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi. Törene CHP'lilerin yanı sıra Millet İttifakı üyesi Deva Partisi ve Gelecek partisi temsilcileri de katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

19 Mayıs Tataürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile her milli bayramda olduğu gibi CHP tarafından Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı Önü’nde gerçekleştirilen törene Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Miraç Efe doğan, Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, STK temsilcileri ve partililer katıldı.
Tören Cumhuriyet Halk Partisi Çelengi’nin İlçe Başkanı Mehmet Demir tarafından Atatürk Anıtı’na sunulması ile başladı. Ardından Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Fethiye Şubesi, Fethiye Alzheimer Derneği, FEFSAD,  Fethiye Turizm Derneği çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu. Fethiye Kardelen Sanat Derneği ve Yerel Tohumlar Derneği Atatürk Anıtı’na çiçek bıraktılar.
Çelenklerin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden törende Cumhuriyet Halk Partisi adına konuşmayı Fevzi Can Ustaer yaptı. Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız’ın konuşmasının ardından sivil toplum örgütleri adına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi’nden Dilek Aykurt katılımcılara hitap etti.
Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi Gençlik Kolları tarafından Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençlerin Ata’ya Cevabı’nın okunmasının ardından Fethiye Belediyesi Kent Orkestrası’nın çaldığı marşlar ile tören son buldu.

CHP'DEN ÇELENK SUNMA TÖRENİCHP'DEN ÇELENK SUNMA TÖRENİCHP'DEN ÇELENK SUNMA TÖRENİCHP'DEN ÇELENK SUNMA TÖRENİCHP'DEN ÇELENK SUNMA TÖRENİCHP'DEN ÇELENK SUNMA TÖRENİCHP'DEN ÇELENK SUNMA TÖRENİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN