CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu'ndan 24 Kasım Açıklaması

Zeybekoğlu 24 Kasım öğretmenler günü ile ilgili olarak ''Cumhuriyetin 2. Yüzyılında adil ve eşit bir toplum öğretmenlerimizin emekleriyle yükselecek'' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Tek Adam Rejimi her alanda olduğu gibi eğitim sistemimizi de darmadağın etmiştir.
Çalınan sadece öğrencilerimizin geleceği değil, öğretmenlerimizin emeği de olmuştur.
Dünyadaki meslektaşlarına oranla daha  fazla çalışan ve daha düşük maaş alan öğretmenlerimiz, çeşitli baskılar görmekte, sürekli değişen eğitim sistemi nedeniyle mesleki sorunlar yaşamakta, yüzbinlerce öğretmenimiz de atama beklemektedir.
Cumhuriyet’in 2. Yüzyılı, Türkiye'nin kalkınması ve çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkma hedefine ulaşması açısından kritik bir eşiktir.
Bu hedeflere varılması için, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vurguladığı gibi fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme gayesiyle gece gündüz çabalayan öğretmelerimiz en büyük değerlerimizden biridir.
Cumhuriyetin 2. Yüzyılı’nda adil ve eşit bir toplum öğretmenlerimizin emekleriyle yükseleceğini vurguluyor, bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.’’                 


                                                                                              
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN